Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Pārmaiņu kaujas vienība

Jaunā konservatīvā partija (JKP) pārstāv jauno politisko spēku grupu, kurā gan ir daudzi politikā pieredzējuši līderi. JKP tikai tās priekšsēdētājam Jānim Bordānam ir ilgākā laikā gūta politiskā pieredze, bet lielākā daļa saraksta kandidātu plašākai sabiedrībai ir maz zināmi un lielajā politikā nav darbojušies. JKP uz Saeimu piesaka 20 pašvaldību deputātus, kuru vidū ir visi deviņi no JKP ievēlētie Rīgas domnieki. Uz Saeimu no JKP startē tikai tās biedri.

Top komentāri

Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
PAR ŠĪS PARTIJAS DERĪGUMU SPRIEDĪSIM PĒC VIŅAS PADARĪTĀ !
Labais
L
Nav nekadas starpības kāda partija ir un būs pie varas.Visi tikdami pie naudas siles,neželīgi sāk laupīt un zagt,kļūstot par bandu.Ir jamainā Latvijas noziedzīgā iespēja darīt nelikumības finanšu jomā un iespēju nekontrolētai nauda ņemšanai no SILES.....
nekā jauna
n
Katrās vēlēšabās oligarhija mēģina iesmērēt projektu, kas tiek uzdots par "pārmaiņu kaujas vienību" vai kaut kā tamlīdzīgi. Sen vairs nekā oriģināla. Turklāt šajā raksta minētā banda sastāv no veciem vēžiem, kuri savulaik pamatīgi apdir..šies jomās, kurās strādājuši. Būtībā šie populistu veidojumi ir eksāmens mums vēlētajiem. Cik daudzi gatavi beidzot domāt uz galvu, cik atkal uzķerties uz nodrāztiem saukļiem, bet pēc tam brēkt, ka ievēlēts kārtējais vanckars.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas