Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija
Apvienība Attīstībai/Par! ar sevi cer iepazīstināt laikā līdz aģitācijas perioda sākumam

Partiju reklāmas kampaņas sākušās

Nesagaidījušas oficiālo priekšvēlēšanu aģitācijas perioda sākumu, jau vairākas partijas un to apvienības ir paziņojušas par startu Saeimas vēlēšanās. Pagājušajā nedēļā svinīgos apstākļos priekšvēlēšanu kampaņu atklāja nesen reģistrētā partiju apvienība Attīstībai/Par!. Tās pieteikums liecināja, ka līdz 9. jūnijam, kad sāksies oficiālais aģitācijas periods un ar to saistītie ierobežojumi, partiju apvienība centīsies sevi plaši reklamēt medijos. Klātesošajiem un interneta tiešraides vērotājiem pat divas reizes tika nodemonstrēts viens no reklāmas klipiem, kuru drīz varēs vērot televīzijā.

Top komentāri

garlaicība
g
Ar stambulistiem, genderistiem un velkomistiem Par! mūs nav jāiepazīstina. Šamējie ir pazīstami kā raibi suņi tāpat lieliski zināms, cik maksā viņu tukšpļūtīzeris par "attīstību." Arī "Jaunās Vienotības" vecie čekisti un kleptomāni var droši nesmiņķēties un netēlot jaunavas. Vecais OIK patriarhs Kariņš neko citu, kā tikai sevis ieviestā OIK desmitkāršošanu, sagādāt nespēs. Laikam nevienās vēlēšanās iepriekš nav mēģināts iesmērēt tik nojātu politšrotu, kā šajās. Izskatās, ka Veiksmes stāsts no Latvijas iztriecis ne tikai pusmiljonu latviešu, bet arī lielāko daļu politikāņu.
paradokss
p
Skatoties Paristu dārgās reklāmas uzreiz redzams, ka oligarhi ir pamatīgi ieguldījuši naudu šī kleptoprojekta izreklamēšanai. Jautājums par personālijām, jo reti kur vienuviet nākas redzēt tik derdzīgus un sevi sakompromitējušus tipus. Viens pats Pūce, visu mafiozo klanu ilggadējais kasieris, vien ko vērts. Arī OIK shēmu aktīvs līdzdalībnieks Pavļuts. Nu un visa šī genderistu, globālistu brigāde, kuru uzdošanās par Latvijas nacionālistiem izskatās traģikomiska. Paskatīsimies, vai liela nauda spēs darīt brīnumus un šo politsprāgoni ievilkt Saeimā.
zuze
z
sagatavosim īpašus jautājumus ''vienotībai'' - tajās reģionālajās vizītēs ! - būs jautri ! jo sastrādāts ir pamatīgi ...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas