Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Plāno veikt grozījumus likumā, lai apmaksātu zaudējumus reģionālo vietējo autobusu maršrutu pārvadātajiem

Pirmdien koalīcijas sadarbības padomes sēdē virzīts jautājums par nepieciešamību segt zaudējumus reģionālo vietējo autobusu maršrutu pārvadātajiem par 2012. gadu, portālu Diena.lv informēja Reformu partijā.

Koalīcija pirmdien vienojās uz Saeimas sēdi pēc divām nedēļām virzīt grozījumus Sabiedriskā transporta pakalpojumu likumā, kas ļaus no valsts budžeta segt zaudējumus pārvadātajiem par 2012.gadu, vēsta LETA.

"Lai arī pašlaik turpinās diskusija par to, kā turpmāk notiks reģionālo vietējās nozīmes maršrutu pārvadājumu plānošana un kura institūcija par to būs atbildīga, steidzami ir jārisina situācija ar zaudējumiem par pagājušo gadu. Pretējā gadījumā jau dažu nedēļu laikā daudziem reģionālajiem pārvadātajiem radīsies nopietnas finansiālas problēmas, ja tiks pārtraukta autobusu kursēšana atsevišķos maršrutos, cietīs iedzīvotāji," norādīja Saeimas deputāte Zanda Kalniņa-Lukaševica.

Jau ziņots, ka Latvijas Pasažieru pārvadātāju asociācija (LPPA) iepriekš vērsās pie Satiksmes ministrijas, Ministru kabineta un Saeimā pārstāvētajām politiskajām partijām, prasot nekavējoties piešķirt no valsts budžeta papildu finansējumu 0,818 miljonu latu apmērā, lai kompensētu reģionālajiem vietējās nozīmes maršrutu pārvadātājiem 2012.gadā nesegtos zaudējumus.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas