Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Rimi pietrūkst akcijas trauku

Svētdien, 18.aprīlī, cilvēki, kuri vēlējās akcijas pēdējā dienā apmainīt lieveikalu _Rimi _akcijas uzlīmes pret traukiem, to nevarēja izdarīt. «Vairākos veikalos darbinieki neko konkrēti nezināja. Barona centrā man nelaipni teica, ka pati esot vainīga un vajadzējis savlaicīgi apmainīt uzlīmes,» stāsta kāda lasītāja.

«Pēdējās akcijas dienās pircēju interese bija ļoti pastiprināta, tādēļ šodien pieņēmām lēmumu, ka uzlīmes varēs iemainīt vēl līdz 25.aprīlim. Ikviens gribētājs var piezvanīt vai arī doties uz sev tuvāko Rimi, atstāt savu kontaktinformāciju un saņemt kārotos traukus,» šodien saka Rimi Latvia mārketinga un sabiedrisko attiecību vadītāja Zane Eniņa.

Vienīgais atsaucīgais personāls bija Rimi lielveikalā Stirnu ielā 31, stāsta Dienas lasītāja Anna. «Tur man ieteica doties uz informācijas centru un rakstīt sūdzību. Bet Barona centrā darbinieki nievājoši teica, ka sūdzībai nemaz nav iemesla, jo pati vien esmu vainīga, ka savlaicīgi neapmainīju uzlīmes,” stāsta lasītāja.

Arī pircēja Ilze teica, ka nevienā Rimi veikalā, «kur biju, nebija informācijas, ko cilvēkiem darīt, ja viņi vēlas apmainīt salīmētos bukletus pret traukiem, bet viņiem šādas iespējas nav, jo noskatītie trauki ir beigušies». Vienīgā atsaucīgā viņai bijusi Spices Rimi veikalā uzrunātā pārdevēja.

«Kaut kā nesmuki sanāk - visu šo akcijas laiku Rimi mudināja pirkt vairāk un dabūt vairāk uzlīmes, lai varētu dabūt vairāk trauku, bet tagad, kad gribēju dabūt solītos traukus, to nevar izdarīt. Nekur nekādu paskaidrojumu, pilnīgi nekas,» saka Ilze.

«Akcijas ietvaros Jūs varat iegūt neierobežotu daudzumu Pyrex Elegance trauku,» vēsta noteikumi akcijas bukletā. Tajā gan nav punkta, ka traukus pret uzlīmēm var saimainīt tikai līdz brīdim, kad tie pieejami veikalā. «Mūsu mērķis ir nodrošināt to, ko vēlas pircējs. Tādēļ arī šāda punkta nav,» saka Rimi pārstāve.

Rimi pārstāvjiem esot grūti teikt, vai klientu ieinteresētība šajā akcijā bijusi lielāka nekā parasti. Galvenais iemesls trauku trūkumam esot cilvēku sasparošanās pēdējās akcijas dienās. «Vēl piektdien pārliecinājāmies, ka krājumos ir liels daudzums akcijas trauku. Tik liela pircēju interese nebija gaidīta,» saka Z.Eniņa.

Pircējiem, lai apmainītu uzlīmes pret traukiem arī pēc akcijas noslēguma - 18.aprīļa, jāzvana vai jādodas uz tuvāko Rimi lielveikalu, jāatstāj savu kontaktinformāciju un jānorāda, kurus traukus vēlaties saņemt. «Kad tie būs pieejami, mūsu darbinieki ar jums sazināsies,» informē Z.Eniņa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas