Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Serģis nekandidēs vēlēšanās, viņam citi plāni

Slavenais motosportists Kristers Serģis vispirms no Cēsu rajona laikraksta _Druva _uzzinājis, ka viņš varētu startēt vēlēšanās no apvienības _Par labu Latviju! _saraksta. Vēlāk šī ziņa parādījusies arī citos medijos. K.Serģis šādam piedāvājumam, ko pirmais izteicis Cēsu mērs Gints Šķenders (TP), nebija piekritis, jo tas nācis pārāk negaidīti. Pazīstamais motobraucējs neesot politikā iedziļinājies un _Dienai _atzina, ka viņam ir citi plāni — vairāk laika veltīt ģimenei, kurai tas atņemts laikā, kamēr viņš visu sevi veltījis sportam.

Tas, ka K.Serģis, kurš nav un nekad nav bijis nevienas partijas biedrs, nolēmis nestartēt Saeimas vēlēšanās, ir viens no iemesliem, kāpēc apvienība Par labu Latviju! otrdien vēl neiesniegs kandidātu sarakstu, kā bija plānojusi. Tagad PLL plāno doties uz CVK ar sarakstu ceturtdien 22.jūlijā.

Otrdien uz Centrālo vēlēšanu komisiju neies arī apvienība Vienotību, jo to sākušas vajāt likstas ar pieaicinātajiem sadarbības partneriem kristīgajiem demokrātiem. Pagājušajā nedēļā KDS paziņoja, ka pārtrauc sadarbību ar Vienotību, lai gan liela daļa sabiedrības, iespējams, to nemaz nebija pamanījusi. Taču pagājušajā nedēļā oficiāli publiskotajā kandidātu sarakstā bija iekļauti kandidāti Raimonds Pabrieža un Brigita Tamane, kuri it kā pārstāvēja kristīgos demokrātus, bet izrādās — šajā partijā vairs nav.

Vienotības preses sekretāre Gunda Reire Dienai atzina, ka Vienotība var vienoties par sadarbību vēlēšanās tikai ar partiju, nevis individuāliem kandidātiem, tāpēc R.Pabriežu un B.Tamani no sava saraksta svītrojusi. Viņu vietā būšot pārstāvji no Vienotību veidojošām partijām, sarakstu plāno iesniegt 26.jūlijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas