Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 2. jūlijs
Lauma, Ilvars, Halina

Silenieks: Vienotība ir mūsu politiskie pretinieki

Apvienība "Vienotība" valdības veidošanas procesus vada nekonsekventi, sabiedrībai nesaprotami, jūtami pieklibo darba organizācija, intervijā Latvijas radio valdības veidošanu komentēja "Zaļo un zemnieku savienības" valdes loceklis Viesturs Silenieks. "Lai gan ar Vienotību esam politiskie pretinieki, arī pirms šīs Saeimas mūsu sadarbība ir bijusi normāla.

Dombrovskis ir cilvēks ar sapratni. Pašlaik Vienotībā ir iekšējās partiju intereses, par ko ir lielas savstarpējas cīņas. Dombrovskim bieži nākas piekāpties partijas iekšienē," skaidroja V.Silenieks.Tajā pašā laikā viņš nepieļauj iespēju, ka ZZS varētu pārņemt valdības veidošanu. Tāda iespēja pastāvot tikai teorētiski. "Ja vienai partijai tas neizdodas, to dara cita, taču pašlaik tas nav nepieciešams, šāda iespēja netiek pieļauta," uzsver ZZS valdes loceklis."Dosim iespēju uzvarētājam," sacīja V.Silenieks. Viņš apšauba, ka Valsts prezidents varētu nenosaukt V.Dombrovski kā premjera kandidātu. "Nepieļauju, ka varētu nenosaukt Dombrovski kā premjeru. Nedomāju, ka ir noticis kaut kas ārkārtējs. Vienkārši ir nekonsekvents skaidrojums tam, kas notiek, ir neliela jezga, pieklibo darba organizācija," viņš piebilst.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kurzemē piekauj dzērājšoferi

Dienvidkurzemes novada Gaviezē sestdien piekauts dzērājšoferis, kurš izraisījis avāriju, kopumā policija pret dzērājšoferi sākusi trīs administratīvo pārkāpumu procesus un vienu kriminālprocesu,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas