Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +21 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 2. jūlijs
Lauma, Ilvars, Halina

TP un JL līderi apņemas uzlabot savstarpējo komunikāciju

Tautas partijas (TP) un partijas "Jaunais laiks" (JL) vadītāji trešdien pārrunājuši abu politisko spēku līdzšinējo komunikāciju un vienojušies abpusēji strādāt pie attiecību uzlabošanas.

Par to žurnālistus trešdien informēja TP valdes priekšsēdētājs Mareks Segliņš.

Viņš stāstīja, ka abu partiju līderi nolēmuši aprunāties, lai kopīgi izvērtētu līdzšinējos izteikumus un pārpratumus. Segliņš atzina, ka vietām pat konkurenti esot sasmējušies par to, kā viena vai otra politiķa izteikumi izprasti un publiski pasniegti.

TP līderis gan atkārtoti apliecināja, ka par nekustamā īpašuma nodokļa piemērošanu mājokļiem partijas viedoklis nav mainījies. Kopumā pēc sarunas Segliņš atzina, ka ieguvums no tās bijis spējā vienoties par turpmāko sadarbību un centieniem tomēr biežāk tikties un aprunāties pirms veltīt asus vārdus caur plašsaziņas līdzekļiem.

"Vienojāmies aprunāties pirms kaut kā izbļaut savu sāpi caur masu medijiem," piebilda politiķis.

Arī partijas "Jaunais laiks" līdere Solvita Āboltiņa apliecināja, ka galvenais secinājums pēc šīs tikšanās, ko ierosinājusi TP, ir vēlme vismaz mēģināt vairāk iet uz sarunām, nevis radikāliem paziņojumiem presē.

"Jebkurš vissliktākais miers ir labāks par vislabāko karu.. Jebkuri strīdi pie risinājumiem nevar novest," sacīja Āboltiņa, norādot, ka katra partija skaidrojusi savu redzējumu par budžetu un citiem būtiskiem jautājumiem.

Viņa gan atzina, ka joprojām par daudzām lietām abiem politiskajiem spēkiem ir atšķirīgs skatījums, tomēr tā bijusi "pirmā saruna", kurā secināts, ka lielākajai un premjera pārstāvētajai frakcijai Saeimā vismaz jāmēģina sadarboties, vairs nenākot klajā skaļu paziņojumu formā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas