Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +23 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 17. jūnijs
Artis, Artūrs

Turpina pieteikties skrējienam "Sirdspuksti Baltijai"; dalībnieku skats varētu sasniegt 15 000

Baltijas valstu vienotības skrējiena "Sirdspuksti Baltijai" reģistrāciju skaits sestdien no rīta Latvijā sasniedzis 12 715, Igaunijā - 883, bet Lietuvā pieteikušies 690 dalībnieki, informē rīkotāji. Iedzīvotāji Latvijā vēl šodien turpina pieteikties skrējienam, liela daļa reģistrējas kā draugu grupas, uzņēmumu un darba kolektīvi, dienas aprūpes centri un sporta komandas, tādējādi gaidāmais dalībnieku skaits ir vismaz 15 000.

Iedzīvotāji visā Latvijā svētdien, 23.augustā, tiek aicināti sagaidīt skrējiena dalībniekus, izkarot valsts karogus pie savām mājām, sagaidot un sveicot skrējējus ceļu malās, kā arī piedaloties noslēguma pasākumā pie Brīvības pieminekļa.

Reģistrēties skrējienam, kas Latvijā sāksies rīt, iespējams līdz šīsdienas plkst.22.00. Iepazīties ar "Baltijas ceļa" maršruta karti, kontrolpunktu atrašanās vietu un skrējiena laiku dažādās vietās Latvijā var mājas lapā www.baltijascelam20.lv, portālā draugiem.lv, akcijas informatīvajā teltī laukumā pie Brīvības pieminekļa, kā arī, sekojot līdzi informācijai plašsaziņas līdzekļos.

Šodien plkst.13 skrējiens sāksies Tallinā, bet  plkst.18 - Viļņā. Svētdien plkst.20 tas noslēgsies svinīgā pasākumā Rīgā pie Brīvības pieminekļa. Iecerēts, ka vienlaikus no abām pusēm pie Brīvības pieminekļa satiksies skrējiena dalībnieki no visām trim Baltijas valstīm. Paredzams, ka finišā satiksies vismaz pusotrs tūkstotis skrējēju un līdzjutēju.

Tiešraidē skrējiena norisi varēs vērot jau sestdien no plkst.13. Tiešraides internetā tiek nodrošinātas akcijas mājas lapā www.baltijascelam20.lv, portālos draugiem.lv, skatiens.lv, delfi.lv, kā arī speciālajās reportāžās LTV1 un citos plašsaziņas medijos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kultūras ministre Logina atkāpjas no amata

Kultūras ministre Agnese Logina (P) nolēmusi personīgu iemeslu dēļ atkāpties no ministres amata, un šos pienākumus viņa beigs pildīt 17.jūnijā, aģentūru LETA informēja Kultūras ministrijas sabi...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas