Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +23 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Uzņēmēji veidojot jaunu, nopietnu kustību, ko LPP/LC gatava atbalstīt

Darba devēji, uzņēmēji vairs nevēlas stāvēt malā un ir gatavi iesaistīties politikā, un daudzi no viņiem drīz to atklās, ceturtdien no rīta intervijā Latvijas Radio paziņoja Rīgas vicemērs, LPP/LC līderis Ainārs Šlesers.

Viņš teica, ka sabiedrība to uzzinās tuvāko nedēļu laikā. Uzņēmēju būšot ļoti daudz, tomēr konkrētus vārdus politiķis nevēlējās atklāt, jo viņam neesot pilnvaru runāt šo cilvēku vietā. Viņš uzsvēra, ka tiks veidots kaut kas jauns, kur liela daļa būs jauni, ar politiku nesaistīti cilvēki, profesionāļi savās nozarēs.

"Ir sākusies ļoti nopietna kustība, kurā iekļaujas aizvien vairāk un vairāk cilvēku," klāstīja A.Šlesers. Viņš norādīja, ka LPP/LC ir gatava atbalstīt šo kustību, kas beigšoties ar apvienību. Pēc politiķa teiktā, arī Tautas partijai (TP) būšot iespēja izvērtēt un izlemt, vai tā gatava atbalstīt šo kustību, tāpat, viņaprāt, to varētu darīt reģionālās partijas.

Runājot par LPP/LC un TP konsolidāciju, A.Šlesers norādīja, ka partijas ir vienojušās par zināmu sadarbību Saeimā, proti, noteiktiem jautājumiem, kas tiek atbalstīti, piemēram, atvieglojumiem investoriem saņemt uzturēšanās atļaujas vai pievienotās vērtības nodokļa samazināšanu tūrismam. Viņš prognozēja, ka būs arī citi jautājumi, par kuriem partijas vienosies un mēģinās īstenot līdz vēlēšanām.

Viņš intervijā kritiskus vārdus veltīja Vienotībai, sakot, ka trīs šķeltnieki sanāca kopā un izveidojās Vienotība, tomēr atzina, ka saistībā ar partiju apvienošanos notiek apsveicams process - partiju kļūst mazāk. Pēc A.Šlesera domām, ideālais variants būtu, ja vēlēšanās atbalstu gūtu ne vairāk par 3-4 partijām. "Es domāju, ka mēs uz to ejam." Ja kāds par to vēl smaida, tad Rīga to pierādīja, piebilda A.Šlesers.

Vaicāts, vai ir gatavs pamest Rīgas domi un kandidēt Saeimas vēlēšanās, politiķis teica, ka šādu lēmumu var pieņemt LPP/LC kongress. Viņš varot būt gan tikai premjera kandidāts un palikt Rīgā, gan arī piedalīties Saeimas vēlēšanās, bet šo jautājumu viņš vēloties atstāt partijas ziņā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas