Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Zatlera jaunās partijas birojā pagaidām ir tikai krēsli

Topošās Zatlera Reformu partijas jaunajā birojā Dzirnavu ielā patlaban no iekārtojuma ir tikai krēsli, novēroja aģentūra LETA.

Šodien jaunajās biroja telpās Rīgā, Dzirnavu ielā 74/76, 2.stāvā, pulcējās pirmie jaundibināmās partijas atbalstītāji, lai darba grupā diskutētu par Zatlera Reformu partijas Manifestā paustajiem darbības principiem.

Uz šodienas pirmo diskusiju bija ieradušies nedaudz vairāk kā 20 cilvēki, un tās moderatore bija eksprezidenta Valda Zatlera bijusī stratēģiskās plānošanas un analīzes padomniece Zanda Kalniņa-Lukaševica. Kā pastāstīja partijas pārstāve Daiga Holma, maksimālais dalībnieku skaits vienā diskusijā varot būt līdz 40.

Zatlers uzrunā atnākušajiem atbalstītājiem pauda prieku, ka darbība jaunajā birojā sākusies ar diskusijām par principiem, kas ir partijas dibināšanas pamatā, un ar domu par projektiem, kas tālāk tiks realizēti. "Pie šiem principiem mēs atgriezīsimies katru reizi, kad būs jāpieņem nopietni lēmumi," solīja eksprezidents.

Zatlers atzīmēja, ka partija tiekot veidota no "baltas lapas" ar atbalstītāju sejām, domām un darbiem.

Kā ziņots, eksprezidenta jaunveidojamajā partijā šodien sākas diskusijas par desmit partijas Manifestā paustajiem darbības principiem.

Katrs no tiem iezīmē kādu noteiktu partijas programmas sadaļu, kurās paredzēts apkopot konkrētus un tālredzīgus risinājumus pārmaiņu īstenošanai. Diskusijās piedalīties tika aicināts ikviens, kas bija iesūtījis elektronisku pieteikumu un paudis vēlmi līdzdarboties.

Trīs dienu laikā notiks desmit darba grupu tikšanās, kurās tiks apspriestas partijas programmas pamatnostādnes un uzklausīti cilvēku priekšlikumi.

Partijas programmas izstrādes posmā brīvprātīgi darba grupās piedalīties ir pieteicies maksimālais dalībnieku skaits, norādīja Holma.

Līdz šim kļūt par partijas biedriem un līdzdarboties reformu īstenošanā pieteikušies vairāk nekā 1000 cilvēku no visas Latvijas, informēja Holma.

Kā ziņots, eksprezidents Valdis Zatlers jaunās partijas dibināšanas kongresu nolēmis rīkot 23.jūlijā.

Holma pastāstīja, ka partijas dibināšanas kopsapulce varētu notikt Rīgā, "Sapņu fabrikā", ap pusdienas laiku. Konkrēts sākuma laiks vēl tikšot precizēts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas