Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Zatlers kopā ar uzņēmējiem dosies valsts vizītē uz Tadžikistānu

Valsts vizītē Tadžikistānas Republikā no šīs sestdienas, 11.jūlija, līdz 13.jūlijam uzturēsies Latvijas Valsts prezidents Valdis Zatlers ar kundzi, ziņo Prezidenta preses dienests.V.Zatleram ir plānota tikšanās ar Tadžikistānas Valsts prezidentu E.Rahmonu, pēc kuras tiks parakstīts kopējais paziņojums, kā arī sarunas ar Tadžikistānas premjerministru un parlamenta priekšsēdētāju.

Otrajā vizītes dienā V.Zatlers viesosies Hudžandas pilsētā, kurā apmeklēs kultūras pili _Arbob_, rajona vēstures muzeju un Čkalovskas pilsētas prezidenta liceju, kā arī tekstiluzņēmumu _Džavoni_. 13.jūnijā paredzēta Valsts prezidenta dalība Tadžikistānas - Latvijas biznesa forumā, kā arī viesošanās alumīnija rūpnīcā _Talko _un Hurekas HES. Kopā ar Valsts prezidentu vizītē dosies arī ekonomikas ministrs Artis Kampars un satiksmes ministrs Kaspars Gerhards, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras pārstāvji, kā arī divdesmit seši Latvijas uzņēmumu pārstāvji. Pieci no tiem - _Agile&Co_, _Aiko Auto_, _Business family_, _HCT Automotive_, _Signum _– ir piedalījušies Latvijas – Tadžikistānas biznesa forumā šāgada februārī Rīgā. Tadžikistānas prezidenta E.Rahmona valsts vizīte Latvijā notika šogad 9.februārī. Kopā ar prezidentu Latvijā bija ieradušies divdesmit šīs Vidusāzijas valsts uzņēmēji, lai veidotu jaunus kontaktus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas