Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Zatlers pievilcīgāko valstu vadītāju sarakstā ierindojies 159.vietā

Latvijas prezidents Valdis Zatlers interneta aptaujā par pievilcīgākajiem valstu vadītājiem ierindojies vairāk uz lejasgalu starp ar skaistumu mazāk apdāvinātajiem pasaules līderiem.

Aptaujā vietnē "The Hottest Heads of State" par pasaules skaistāko līderi atzīta Ukrainas premjerministre Jūlija Timošenko, kas sava izslavētā skaistuma un darbības gāzes industrijā dēļ jau sen iemantojusi iesauku "gāzes princese".

Otrajā vietā ierindojies Norvēģijas premjerministrs Jenss Stoltenbergs, trešajā Butānas karalis Džigme Hesars Namgjels Vangčuks, ceturtajā Kongo Demokrātiskās Republikas prezidents Džosefs Kabila, bet piecinieku noslēdz Argentīnas prezidente Kristīna Fernandesa Kirhnere.

Baltkrievijas prezidents Aleksandrs Lukašenko atzīts par 12.pievilcīgāko valsts līderi, apsteidzos ASV prezidentu Baraku Obamu, kurš nonācis 15.vietā. Krievijas premjerministrs Vladimirs Putins pasludināts par 18.glītāko valsts vadītāju.

No Baltijas valstīm visaugstāk tikusi Lietuvas prezidente Daļa Grībauskaite, kas ierindojusies 79.vietā, bet Igaunijas premjerministrs Andruss Ansips nonācis 89.vietā.

Par pasaulē neglītāko valsts vadītāju ar 172.vietu atzīts Ziemeļkorejas līderis Kims Čenirs, bet priekšpēdējā vietā pēc skaistuma kritērijiem nonācis Romas katoļu pāvests Benedikts XVI.

Starp neglītākajiem valstu vadītājiem iekļauti arī Kataras emīrs Hamads bin Halifs, Kubas prezidents Rauls Kastro, Zimbabves prezidents Roberts Mugabe un Čehijas premjerministrs Jāns Fišers.

Ar visu pievilcīgāko valstu vadītāju sarakstu var iepazīties interneta vietnē "http://hottestheadsofstate.wordpress.com/list/".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas