Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +17 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Jaunā viļņa nakts diskotēkas laikā slēgs satiksmi 11. novembra krastmalā

Sakarā ar konkursa Jaunais vilnis nakts diskotēkas rīkošanu no 25. jūlija plkst. 21 līdz 27. jūlijam plkst. 16 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme 11. novembra krastmalas posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai, portālu Diena.lv informēja Rīgas domē.

Satiksme būs slēgta arī Poļu gātes posmā no 11. novembra krastmalas līdz Pils ielai un Bīskapa gātes posmā no Herdera laukuma līdz 11. novembra krastmalai, kā arī Muitas ielas posmā no Citadeles ielas līdz Eksporta ielai.

Transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšanas ierobežojumi 11. novembra krastmalā tiks ieviesti jau no 25. jūlija plkst. 20.

No 25. jūlija plkst. 20 līdz 27. jūlijam plkst. 16 tiks organizēta divvirzienu satiksme Pils ielas posmā no Poļu gātes līdz Doma laukumam, Doma laukuma posmā no Pils ielas līdz Herdera laukumam un Doma laukuma posmā no Pils ielas līdz Jēkaba ielai.

No 26. jūlija plkst. 17 līdz 27. jūlijam plkst. 5 gājējiem tiks slēgta 11.novembra krastmala posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai, izņemot apmeklētājus ar speciālām caurlaidēm un ieejas biļetēm. Šajā laikā gājēju pārvietošanās notiks 11. novembra krastmalai piegulošajā paralēlajā ielā, nodrošinot gājēju kustību 3,5 metru platā joslā no trotuāra apmales Vecrīgas pusē, posmā no Poļu gātes līdz Triangula bastionam.

No 25. jūlija plkst. 21 tiks izvietotas norobežojošās barjeras pasākuma norises vietā.

No 26. jūlija plkst. 17 līdz 27. jūlijam plkst. 5 tiks slēgta ūdens transportlīdzekļu satiksme Daugavas akvatorija labajā pusē starp Akmens un Vanšu tiltiem. Izņēmums būs kuģi Jelgava un Horizonts, kuru piestātne Nr. 2 atrodas slēgtajā akvatorijā, kā arī kuģi Vecrīga un Misisipi, kuru piestātne Nr. 14 arī atrodas slēgtajā akvatorijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas