Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Centrāltirgus plāno ar kulinārijas raidījuma starpniecību popularizēt iepirkšanos tirgū

Pašvaldības AS Rīgas Centrāltirgus šonedēļ izsludinājis iepirkuma konkursu par Centrāltirgus popularizēšanas pasākumiem kino vai video mākslas darbā. Iepirkums sadalīts divās lotēs, no kurām viena paredz maksāt par tādu cilvēku, kuriem patīk gatavot ēdienus, piesaistīšanu Rīgas Centrāltirgus kulinārijai veltītā raidījumā.

Iepirkuma mērķis ir jau no nākamā gada sākuma līdz 30.jūnijam - kopumā ne mazāk kā 24 nedēļas - popularizēt Rīgas Centrāltirgu ekonomiski aktīvās vecuma grupas no 15 līdz 49 gadiem auditorijā, kā arī palielināt šīs grupas apmeklētāju skaitu Rīgas Centrāltirgū un Vidzemes tirgū.

Reklāmas pakalpojumu sniegšanas periodā plānots televīzijā un internetā atspoguļot Centrāltirgu pozitīvā gaisotnē, eksponējot tā simboliku gan uz reklāmas materiāliem, gan nodrošinot Centrāltirgus mutisku pieminēšanu televīzijas raidījumos. Nolikumā uzstādīta prasība atspoguļot televīzijā un internetā arī pašas sasniedzamās auditorijas - 15 līdz 49 gadus veco iedzīvotāju - iepirkšanos Centrāltirgū vismaz divu minūšu sižetos ne retāk kā reizi trīs mēnešos. Tirgus logo tiks eksponēts arī citās televīzijas pārraidēs un kopā ar Latvijas slavenībām un aktieriem.

Iepirkuma otrā lote paredz piesaistīt cilvēkus, kuriem patīk gatavot ēst, "Rīgas Centrāltirgus" kulinārijai veltītā raidījumā. Līgumu plānots slēgt uz laiku, ne mazāku kā četras nedēļas laika periodā līdz 2013.gada 30.janvārim. Reklāmas raidījumu latviešu valodā paredzēts vismaz reizi nedēļā izvietot ētera laikā svētdienās no plkst.9 līdz 12, sasniedzot vismaz 50 000 skatītāju auditoriju. Šajā raidījumā Rīgas Centrāltirgu plānots ne tikai attēlot pozitīvā gaisotnē un mutiski pieminēt, bet arī atspoguļot profesionāla un sabiedrībā pazīstama pavāra iepirkšanos Centrāltirgū.

Piedāvājumi iepirkuma konkursam iesniedzami aizlīmētā un aizzīmogotā aploksnē vienā eksemplārā ne vēlāk kā līdz šā gada 21.decembra plkst.11 Rīgas Centrāltirgus administrācijas ēkas otrajā stāvā, 8.kabinetā, Nēģu ielā 7, kad notiks arī piedāvājumu atvēršana. Līgumu ar konkursa uzvarētāju plānots slēgt līdz 2013.gada 30.jūnijam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jaunnedēļ gaidāms mierīgs un silts laiks

Jaunnedēļ Latvijā ieplūst silta gaisa masa, kas noteiks gaisa temperatūras paaugstināšanos, daudzviet termometra stabiņam pakāpjoties līdz +20 grādu atzīmei, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas u...

Pirmdien gaiss vietām iesils līdz +19 grādiem

Agrā pirmdienas rītā Latvijas lielākajā daļā ir daudz mākoņu, saulaināks laiks saglabājas Latgalē, liecina meteoroloģiskā informācija.Pirmdienas pēcpusdienā gaisa temperatūra Latvijā paaugstinā...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas