Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Motobraucēju parādes laikā ierobežos satiksmi vairākās Rīgas ielās

Sakarā ar motobraukšanas sezonas atklāšanas pasākumu sestdien, 28.aprīlī, no plkst. 13.00 līdz 14.00 tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme motobraucēju parādes brauciena maršrutā Zaķusala - Pārdaugava - Kr. Valdemāra iela - Brīvības iela - Biķernieku sporta bāze, portālu Diena.lv informēja Rīgas domes pārstāvis Uģis Vidauskis.

Pasākuma sākums būs Zaķusalā pie Valsts radio un televīzijas torņa. Brauciens noritēs pa Salu tiltu, posmā un virzienā no Zaķusalas līdz Mūkusalas ielas satiksmes rotācijas aplim, pa Mūkusalas ielas satiksmes rotācijas apļa posmu no nobrauktuves no Salu tilta līdz Mūkusalas ielai, Mūkusalas ielas posmu no Mūkusalas ielas satiksmes rotācijas apļa līdz Kuģu ielai, Kuģu ielas posmu no Mūkusalas ielas līdz Trijādības ielai, Trijādības ielu, Raņķa dambja posmu no Trijādības ielas līdz Balasta dambim, Balasta dambja posmu no Raņķa dambja līdz uzbrauktuvei uz Vanšu tilta, Vanšu tilta posmu no uzbrauktuves no Ķīpsalas uz Vanšu tilta līdz Krišjāņa Valdemāra ielai (Citadeles ielai), Krišjāņa Valdemāra ielas posmu no Vanšu tilta līdz Raiņa bulvārim, Raiņa bulvāra posmu no Krišjāņa Valdemāra ielas līdz Brīvības bulvārim, Brīvības bulvāri, Brīvības ielu, Brīvības gatves posmu no Brīvības ielas līdz Šmerļa ielai, Šmerļa ielas posmu no Brīvības gatves līdz Sergeja Eizenšteina ielai, no Sergeja Eizenšteina ielas līdz iebrauktuvei Biķernieku sporta bāzē.

Valsts policija norādītajā laikā regulēs un nepieciešamības gadījumā slēgs transportlīdzekļu satiksmi minētajā maršrutā un to šķērsojošajās ielās.

Parādes brauciena maršrutā sabiedrisko transportlīdzekļu satiksme tiks regulēta vai slēgta atbilstoši nepieciešamībai.

Par pasākumu norisi atbildīga biedrība Latvijas Motoklubu asociācija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas