Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Okupācijas muzejs meklē jaunu direktoru

Latvijas Okupācijas muzejs izsludinājis konkursu uz iestādes direktora amata vietu.

Kā norādīts amata piedāvājuma sludinājumā, direktora pienākumos ietilpst darba vadīšana saskaņā ar muzeja biedrības statūtiem un normatīvajiem aktiem, ziņojumu sniegšana valdei par budžeta izpildi un finanšu līdzekļu piesaisti, muzeja īstermiņa un ilgtermiņa attīstības stratēģijas plānošana, kā arī minēta virkne citu pienākumu.

Pretendentam jābūt ar vismaz maģistra grādu humanitārajās zinātnēs, ļoti labām latviešu un svešvalodu zināšanām, kā arī 20.gadsimta Latvijas un pasaules vēstures zināšanām. Tāpat vēlama pieredze muzeja darbā, personāla vadībā, tostarp darbinieku motivēšanā, konfliktu risināšanā, darba organizēšanā un koordinēšanā.

Pēc pieteikumu iesniegšanas tos vērtēs muzeja biedrības valde, kas pēc izvēlēto pretendentu intervijām īpašā sapulcē apstiprinās jauno direktoru.

Nepieciešamos dokumentus - CV, motivācijas vēstuli, vīziju par Okupācijas muzeja direktora darbu, kā arī trīs rekomendācijas - var sūtīt līdz 8.jūlijam.

Latvijas Okupācijas muzejs kopš 2002. gada ir Latvijas valsts akreditēts muzejs, patlaban tā direktore ir Gundega Michele.

Latvijas Okupācijas muzeju 1993.gadā dibināja Latvijas 50 gadu okupācijas muzeja fonds, kas 2006.gadā pārtapa par Okupācijas muzeja biedrību, kas ir muzeja juridiskais īpašnieks un pārvaldītājs.

Okupācijas muzeja biedrības valdes priekšsēdētājs ir Valters Nollendorfs, savukārt valdes locekļi - Jānis Andersons, Dzintra Bungs, Rihards Pētersons, Valters Nollendorfs un Ojārs Celle.

Okupācijas muzeja biedrības locekļi ir Daina Albertiņa, Inese Auziņa-Smita, Pēteris Bolšaitis, Sarmīte Ēlerte, Franks Gordons, Ināra Graudiņa, Uldis Grava, Sandra Kalniete, Juris Kaža, Valdis Krastiņš, Ilze Kuduliņa, Irēne Lazda, Paulis Lazda, Ainārs Lerhis, Andrejs Ozoliņš, Artis Pabriks, Egons Piķelis, Ints Rupners, Silvija Rūtenberga, Ilze Schwartz, Maija Sinka, Aivars Staško, Dagnija Staško, Ivars Švānfelds, Mārtiņš Vanags, Ģirts Zēgners, Anna Žīgure, Ieva Gundare, Taiga Kokneviča, Ritvars Jansons, Līga Strazda, Guntars Krasts, Mudīte Upatniece, Valdis Bērziņš.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas