Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

papildināta - Sāks sniega izvešanu no Rīgas maģistrālajām ielām

Jau brīvdienās sāksies sniega izvešana no Rīgas sabiedriskā transporta pieturas vietām, bet nākamās nedēļas sākumā sniegu sāks izvest no visām maģistrālajām ielām, Dienu informēja Rīgas domes izpilddirektora Juris Radzevičs (LPP/LC). Viņš atgādināja, ka namīpašniekiem pašiem ir jāatbrīvo no sniega trotuāri pie viņu namiem, taču izpilddirekcijas tiks informētas par sniega izvešanas grafiku, lai šo darbu varētu veikt vienlaikus, nepieļaujot, ka īpašnieki sniegu pārvieto uz braucamās daļas.

No sniega plānots atbrīvot ielas, pa kurām pārvietojas sabiedriskais transports, kā arī brauktuves, kur nepieciešams atvieglot pārvietošanos operatīvajam transportam, norādīja izpilddirektors. Viņš atzina, ka procesu sadārdzinās ielas malā novietoto automašīnu pārvietošana, kuras būs nepieciešams evakuēt, kā arī nogādāt atpakaļ līdzīgi kā tas notiek augstu viesu valsts vīzīšu laikā. Automašīnu īpašnieki arī tiks informēti, kad savus braucamos nebūtu vēlams atstāt ielu malās. Sniega izvešana uz speciāli tam paredzētiem laukumiem galvenokārt notiks vēlās vakara un nakts stundās.

Šodien Rīgā sākta arī rajona nozīmes ielu tīrīšana, informē Rīgas domes Satiksmes departaments. Ierobežotā budžeta apstākļos tiks tīrītas tās rajona nozīmes ielas, kur pēc operatīvo dienestu, izpilddirekciju un iedzīvotāju sniegtās informācijas ielas caurbraucamība ir visapgrūtinātākā.

Pēc Latvijas vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra datiem līdz 3.janvārim Rīgā uzsnigusi 21 centimetru bieza sniega sega, kas ir gandrīz četras reizes vairāk nekā pērn šajā laikā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums, kā dēļ izsludināts dzeltenais brīdinājums, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas