Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Policija meklē velosipēda īpašnieku

Trešdien policija Rīgā, Stacijas laukumā, aizturēja aizdomīgu vīrieti, kurš pārvietojās ar velosipēdu, kuru, kā vēlāk izrādījās, braucējs bija nozadzis, portālu Diena.lv informēja Valsts polcijas pārstāvis Toms Sadovskis.

Vīrietis paskaidroja, ka velosipēdu tajā paša dienā nozadzis pie tirdzniecības centra Stockmann. Likumpārkāpējs atzina, ka šī nav vienīgā velosipēda zādzība, ko viņš šogad izdarījis.

Policisti pie aizturētā atrada kvīti no kāda lombarda par tajā ieķīlātu velosipēdu un noskaidroja, ka vīrietis ieķīlāto velosipēdu nozadzis šā gada 15. aprīlī Rīgā, Stacijas laukumā. Savukārt, velosipēdu, ar kuru aizturētais pārvietojās, viņš nozaga tajā pašā dienā. Aizturētais, 46 gadus vecais vīrietis savu vainu zādzībās atzina.

Par notikušo policijā uzsākts kriminālprocess un notiek pirmstiesas izmeklēšana. Pagaidām nav zināms pie zagļa atrastā velosipēda īpašnieks, tāpēc policija lūdz atsaukties fotogrāfijās redzamā divriteņa īpašnieku, zvanot uz tālruņu numuriem: 67086302, 67086330 vai 112.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas