Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Policisti aiztur meklēšanā izsludinātu grūtnieci narkotiku reibumā

Naktī uz trešdienu, 28.jūniju, Rīgas pašvaldības policijas (RPP) Zemgales pārvaldes darbinieki aizturējuši meklēšanā izsludinātu grūtnieci narkotiku reibumā, portālu Diena.lv informēja RPP.

Patrulējot Āgenskalna apkaimē, policisti pamanīja kādu niecīgi apģērbtu sievieti, kura izmisīgi lūkojās uz netālu esošā daudzdzīvokļu nama augšējiem logiem. Policisti nolēma apstāties un pārbaudīt vai viņai nepieciešama palīdzība.

Sieviete uz policistu jautājumiem neatbildēja un pēkšņi paskrēja zem nama ieejas kāpnēm. Pēc brīža viņa izlīda no kāpņu apakšas un apgalvoja, ka vēlējusies tikai ātrāk nokļūt mājās.

Policisti ievēroja, ka trūcīgi ģērbtā sieviete, iespējams, ir gaidībās. Tāpat sarunas laikā pamanīts, ka viņa ir manāmā reibumā par ko liecināja gan paplašinātās acu zīlītes, gan alkohola smaka no viņas izelpas. Grūtniece neslēpa, ka pirms tam lietojusi grādīgos dzērienus. Likumsargi nolēma izsaukt Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) darbiniekus, lai pārliecinātos par viņas veselības stāvokli.

Pēc brīža ieradās mediķi, kuri konstatēja, ka uz sievietes rokām vēnu rajonā ir svaigas dūrienu pēdas, tāpat tika apstiprināts, ka viņa ir mazuļa gaidībās. Pārbaudes laikā noskaidrots, ka grūtniecei hospitalizācija nav nepieciešama.

Vienlaikus veikta personu datu pārbaude, kuras laikā policisti atklāja, ka sieviete ir izsludināta meklēšanā saistībā ar nesen izdarītu zādzību. 27 gadus vecā grūtniece aizturēta un nogādāta Valsts policijas iecirknī turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiķi aizvien nevar iziet no savas orbītas

Par valsts uzdevumiem ekonomikas sekmēšanā un joprojām milzīgo birokrātijas slogu Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidentu Aigaru Rostovski.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas