Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

Rīgā no sniega sāk attīrīt arī mazās ielas

Ceturtdien Rīgā maģistrālo ielu un tiltu brauktuves pārsvarā ir attīrītas no sniega, ielu uzturēšanas uzņēmumi pakāpeniski sāk attīrīt arī mazās pilsētas ielas.

Vietām uz tiltiem un maģistrālajām ielām var veidoties apledojums, tāpēc autovadītāji ir aicināti braukt uzmanīgi, īpaši uz rajona nozīmes ielām, jo ierobežotā finansējuma apstākļos tās nav iespējams apstrādāt ar pretslīdes materiāliem kā maģistrālās ielas.


Satiksmes vadības centrs informē, ka šodien starp plkst.9.00 un 10.00 ielu uzturēšanas uzņēmumi pakāpeniski attīra mazās ielas un šķērsielas, sabiedriskā transporta pieturvietas un veloceliņu Pārdaugavā.

Rīgas domes Satiksmes departaments aicina autovadītājus, novietojot automašīnu ielas malā, pārliecināties, vai tai garām var izbraukt sniega tīrīšanas tehnika. Tāpat departaments lūdz autovadītājus būt saprotošiem un atsaucīgiem, kad sniega tīrīšanas tehnikas vadītājs lūdz pārvietot automašīnu, lai tehnika var izbraukt un notīrīt ielu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums, kā dēļ izsludināts dzeltenais brīdinājums, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas