Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Sūdzas par smaku zemās grīdas tramvajā; RS meklē, kas smird

Jaunajā tramvajā, kas pa galvaspilsētas ielām šomēnes sācis pārvadāt pasažierus, valda pagaidām nenoteiktas izcelsmes smaka. Pašvaldības uzņēmuma Rīgas satiksme (RS) pārstāvis Viktors Zaķis pieļauj, ka tā varētu būt "no jaunuma"."Ar prieku kāpu jaunajā tramvajā, bet pēkšņi sajutu, ka kaut kas smird, gandrīz kā pēc "bomžiem".

Visu ceļu bija nepatīkami braukt, kaut gan tramvajs ir ērts un glīts," aģentūrai LETA sacījusi sašutusī rīdziniece Lāsma.V.Zaķis _Dienai _stāsta: arī tramvaja vadītāji ir jutuši, ka netīkama smaka veidojas, taču nav konstatēts, ka tā varētu apdraudēt pasažierus. Ar tramvaja drošību arī viss esot kārtībā."Smaka varētu rasties no jaunuma, kamēr eļļas iziet ārā," domā V.Zaķis. Taču uzņēmums vēl meklēs tās cēloņus.Jau vēstīts, ka pirmos 20 jaunos tramvajus ar zemo grīdu Rīgai par 36,4 miljoniem latu piegādās uzņēmums "Škoda Transportation s.r.o.". Patreiz no Čehijas uz Latviju ir atceļojis viens tramvajs, atlikušajiem saskaņā ar līgumu jāpienāk līdz nākamā gada februārim.Zemās grīdas tramvajā pirmos mēnešus darbosies divi konduktori. Jaunā tramvaja vadītāja kabīne ir slēgta, un viņam nav iespējams tirgot braukšanas biļetes. Lai risinātu šo problēmu, plānots pēc kāda laika tramvajā novietot vienreizējo biļešu tirgošanas automātu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauniešiem svarīga ir droša un uzticama vide

Par jauniešu paškaitējuma iemesliem un to, kā novērst cēloņus, kuri jauniešus stimulē nodarīt sev pāri, Guntars Gūte sarunājas ar bērnu un jauniešu psihoterapeitu Nilu Saksu Konstantinovu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas