Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Turpinās satiksmes ierobežojumi Valdemāra ielā pie Nacionālā teātra

Sakarā ar tramvaju sliežu ceļa pārbūves darbiem no 29.jūlija līdz 1.augustam tiks slēgtas Krišjāņa Valdemāra ielas, Kronvalda bulvāra un Zigfrīda Annas Meierovica bulvāra krustojuma brauktuves vidējās joslas abos virzienos, portālu Diena.lv informēja Rīgas domes pārstāvis Uģis Vidauskis.

Transportlīdzekļu satiksme tiks novirzīta pa K.Valdemāra ielas malējām braukšanas joslām.

No 5. līdz 8.augustam tiks slēgta K.Valdemāra ielas, Kronvalda bulvāra un Zigfrīda Annas Meierovica bulvāra krustojuma brauktuve virzienā uz centru.

Transportlīdzekļu satiksme abos virzienos tiks novirzīta pa K.Valdemāra ielas malējām braukšanas joslām un tiks slēgts pagrieziens no K.Valdemāra ielas uz Zigfrīda Annas Meierovica bulvāri.

No 8. līdz 19.augustam katru nakti no plkst.22.00 līdz plkst.6.00 tiks aizliegts pagrieziens no K.Valdemāra ielas uz Zigfrīda Annas Meierovica bulvāri.

No 26. līdz 29.augustam katru nakti no plkst.00.00 līdz plkst.4.50 un brīvdienās no plkst.23.50 līdz plkst.5.50 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme K.Valdemāra ielas, Kronvalda bulvāra un Zigfrīda Annas Meierovica bulvāra krustojumā.

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, iedzīvotāju un uzņēmumu, kuri atrodas ielu slēgtajā posmā, transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma, kā arī operatīvā transporta satiksmi.

Rīgas domes Satiksmes departaments aicina transporta līdzekļu vadītājus būt saprotošiem un ievērot ceļa zīmes. Nepieciešamības gadījumā satiksmes regulēšanu nodrošinās ceļu policija.

Būvdarbi tiek veikti pēc pašvaldības uzņēmuma Rīgas satiksme pasūtījuma. Pēc būvdarbu beigšanas tramvaji ātrāk varēs šķērsot K.Valdemāra ielas krustojumu ar Kronvalda un Zigfrīda Annas Meirovica bulvāriem, kā arī tiks modernizēta sliežu ceļu klātne ērtākai šķērsošanai ar auto.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas