Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Uz trīs nedēļām slēgs satiksmi Gustava Zemgala gatves posmā

No pirmdienas uz trīs nedēļām tiks slēgta satiksme Gustava Zemgala gatves posmā no Gaujas līdz Ķīšezera ielai, portālu Diena.lv Rīgas domes pārstāve Ilze Dišlere.

Transportlīdzekļu vadītāji, braucot Mežaparka virzienā pa Gaujas ielu, turpmāk aicināti šo ceļa posmu apbraukt pa pārvadu pār dzelzceļu G.Zemgala gatvē un tālāk turpināt ceļu pa Gaujas ielu, Rusova ielu uz Ķīšezera ielu.

Savukārt sabiedriskais transports tiks organizēts sekojoši: 9.autobuss uz centru kursēs pa maršrutu līdz Gaujas ielai, tālāk pa Gaujas ielu, Rusova ielu, Ķīšezera ielu un tālāk pa maršrutu. 48.autobuss uz Sarkandaugavu tiks organizēts pa maršrutu līdz Gaujas ielai, tālāk no Gaujas ielas pa Rusova ielu, Ķīšezera ielu, Gaujas ielu, G.Zemgala gatvi, Gaujas ielu, Rusova ielu, Ķīšezera ielu un tālāk pa maršrutu.

Satiksmes ierobežojumi nepieciešami, lai varētu veikt ūdensvada un lietus ūdens kanalizācijas izbūves darbus, kā arī ielu rekonstrukcijas darbus.

Satiksmes departaments aicina sekot līdzi ceļa zīmēm un citiem satiksmes organizācijas tehniskajiem līdzekļiem, ievērot braukšanas ātruma ierobežojumus, kā arī aicina būt saprotošiem.

Kā ziņots, pēc Satiksmes departamenta pasūtījuma pagājušā gada maijā Rīgā sākta Viestura prospekta un Meža prospekta divu līmeņu šķērsojuma būvniecība. Tas ir Austrumu maģistrāles posms, kas savienos Gustava Zemgala gatvi ar Viestura prospektu. Šķērsojuma būvniecību līdzfinansē Eiropas Savienības TEN-T fonds.

Divu līmeņu satiksmes pārvads būs vairāk nekā kilometru garš un šķērsos Meža prospektu krustojumā ar Varoņu ielu. Tam būs divas braukšanas joslas katrā virzienā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas