Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Vecmīlgrāvī izplatījušās smakas dēļ diviem pusaudžiem kļuvis slikti

Trešdien no rīta Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķi no Vecmīlgrāvja 31.vidusskolas uz slimnīcu nogādājuši divus pusaudžus, kuriem, iespējams, tur gaisā jūtamās smakas dēļ kļuvis slikti, aģentūru LETA informēja dienesta pārstāve Inga Vītola.

NMPD pārstāve norādīja, ka pusaudžiem bijusi slikta dūša un nespēks, kas, iespējams, radies gaisā jūtamās smakas dēļ. Abi pusaudži tika nogādāti Bērnu klīniskajā universitātes slimnīcā (BKUS).

BKUS pārstāve Vita Šteina apliecināja, ka slimnīcā nonākuši divi 12 un 13 gadus veci pusaudži, kuriem slikti kļuvis smakas dēļ. Abu veselības stāvoklis ir apmierinošs, un jau šodien viņi dosies mājās.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) aģentūrai LETA pastāstīja, ka šorīt ap plkst.9 saņemts izsaukums uz Augusta Dombrovska ielu, jo tur gaisā bijusi jūtama smaka. Glābēji apsekojuši terminālu Ezera ielā, kur veikta naftas produktu pārkraušana. Ugunsdzēsēju ierašanās brīdī smakas intensitāte bija mazinājusies. Informācija nodota Valsts vides dienestam.

Vairāki Vecmīlgrāvja iedzīvotāji aģentūrai LETA apliecināja, ka šorīt rajonā smirdējis, taču šobrīd smaka nav jūtama.

Top komentāri

Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
Kad Liepājā laikrasta Kurzemes Vārds žurnālisti nostājās iedzīvotāju pusē un sacēla troksni par neciešamo smirdoņu ,tad lielie ''kungi'' ar biezajiem maciņiem panāca ka šos nekaunīgos žurnālistus tiesa sodīja ar naudas sodiem !!! ??? Tātad uz riebekļiem Latvijā likumi neattiecas ???
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas