Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Lattelecom lūdz Konkurences padomei un PTAC izvērtēt MTG paziņojumu

Patērētāju tiesību aizsardzības centrs (PTAC) šodien, 17.martā, saņēma telekomunikāciju uzņēmuma SIA Lattelecom iesniegumu ar lūgumu izvērtēt mediju grupas Modern Times Group (MTG) paziņojumu saistībā ar iespējamu TV3 kanāla turpmāku nepārraidīšanu.
Kā aģentūru LETA informēja PTAC preses pārstāve Sanita Gertmane, šodien PTAC saņēma Lattelecom iesniegumu, un tas tiks skatīts un vērtēts, kā arī abām iesaistītajām pusēm tiks jautāti viedokļi.
PTAC vēl nekonkretizēja, cik ilgā laikā notiks izvērtēšana.

Arī Konkurences padome (KP) saņēma Lattelecom iesniegumu, norādot, ka konkurences uzraugs iesniegumu paredzējis izskatīt parastajā kartībā mēneša laikā.

Jau ziņots, ka MTG iepriekš izplatīja paziņojumu, kurā norādīja, ka no 1.aprīļa Lattelecom interaktīvajā televīzijā, iespējams, vairs nepārraidīs kanālu TV3, jo nav panākta vienošanās par jauna līguma noslēgšanu. MTG pārstāvji klāstīja, ka jauns līgums abu uzņēmumu starpā nav noslēgts tādēļ, ka Lattelecom patlaban nepiekrīt maksāt TV3 prasīto atlīdzību par kanāla TV3 veidoto programmu, ko Lattelecom tālāk piegādā saviem abonentiem, saņemot par to samaksu no saviem klientiem.

Lattelecom sabiedrisko attiecību projektu vadītāja Līga Bite biznesa portālu Nozare.lv iepriekš informēja, ka Lattelecom TV3 publisko paziņojumu vērtē kā nekorektu un neētisku sarunu procesa ietekmēšanas veidu, kas apliecina koncerna MTG agresīvo komercpraksi.

Šī brīža aprēķini liecinot, ka Lattelecom satura maksājums koncernam MTG šogad pārsniegs vienu miljonu eiro.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas