Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Positivus apmeklētāji var izmantot arī alternatīvo maršrutu caur Raganu

Uz mūzikas festivālu Positivus, kas norisināsies Salacgrīvā, tā apmeklētāji no Rīgas var nokļūt pa vairākiem maršrutiem, portālu Diena.lv informēja VAS Latvijas Valsts ceļi.

Autoceļu pārvaldītāji informē, ka remontposmā pie Ādažiem ir pabeigti asfaltēšanas darbi, un satiksme notiek abos virzienos bez luksoforiem. Bet steidzoties uz festivālu, der atcerēties, ka maksimālā ātruma ierobežojums ir līdz 70 kilometriem stundā (km/h). 

Positivus apmeklētāji var izmantot arī alternatīvu maršrutu - doties pa Valmieras šoseju līdz Raganai, tad no Raganas caur Sēju tālāk līdz Saulkrastu apvedceļam.

Latvijas Valsts ceļi informē, ka citviet uz ceļiem remontdarbi turpinās. Piemēram, Liepājas šosejas 24. kilometrā (km) turpinās Lielupes tilta deformācijas šuves remontdarbi. Tur satiksme tiek organizēta pa vienu braukšanas joslu ar vadstatņiem un priekšrocības ceļa zīmēm. Ieviestais ātruma ierobežojums ir 50 km/h. 

Kopumā būvdarbi, šī gada remontdarbu sezonā, notiks vairāk nekā 100 objektos un tiks sakārtoti vairāk nekā 1000 km autoceļu. Kopējais valsts autoceļiem paredzētais finansējums 2014. gadā (gan autoceļu remontdarbiem, gan uzturēšanai) ir gandrīz 250 miljoni eiro, no kuriem nepilni 136 miljoni eiro ir Eiropas Savienības fondu līdzfinansējums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas