Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Afganistānā dienošie karavīri valsts svētkos saņems vairāk nekā 1000 bērnu apsveikumu

Afganistānā dienošie karavīri valsts svētkos saņems vairāk nekā 1000 bērnu apsveikumu, jo Aizsardzības ministrija pirms  aicināja Latvijas skolas piedalīties zīmējumu akcijā Mans sveiciens Latvijas karavīram Afganistānā, sveicot  NATO starptautiskajā operācijā dienošos Latvijas karavīrus 18. novembrī, portālu Diena.lv informēja Aizsardzības ministrijā.

Atsaucība bija ļoti liela – tika saņemti vairāk nekā 1000 zīmējumu, kuri jau nosūtīti mūsu karavīriem uz Afganistānu. "Apsveikumi viņiem atgādinās par mājām un apliecinās, ka Latvijas skolēni saprot, ka mūsu karavīri dien tālu prom no mājām, lai  nosargātu mieru un drošību visā pasaulē," uzsvēra ministrijas pārstāvji.

Karavīriem veltīto zīmējumu tematika bija ļoti dažāda – daudzi skolēni bija izvēlējušies uzzīmēt pašus karavīrus, citi attēlojuši Latvijas lauku ainavas un jūru, savukārt citi zīmējuši dzimtās pilsētas.

Aizsardzības ministrija karavīru vārdā izsaka lielu pateicību visiem skolēniem un viņu skolotājiem, kas sagādāja skaistus apsveikumus valsts svētkos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas