Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Svētdiena, 16. jūnijs
Justīne, Juta

Kots lūdzis pārveidot LTV foajē pērkonkrusta formā izvietotās fotogrāfijas

Piektdien portāls Telegraf.lv vēstīja, ka Latvijas Televīzijas (LTV) foajē izstādīto darbinieku fotogrāfiju izvietojums atgādina perkonkrusta zīmi, ko savā simbolikā savulaik izmantojuši nacionālsociālisti. Taču jau pirmdien portāls Diena.lv novēroja, ka fotogrāfijas no sienas noņemtas, jo par tām iebildumus cēlis LTV ģenerāldirektors Edgars Kots. 
"Nav ko teikt, simboliski. Jo īpaši, ja jūs ņemat vērā faktu, ka LTV ģenerāldirektors Edgars Kots nesen uz ekskursiju un sarunu ar LTV žurnālistiem uzaicināja Visu Latvijai! deputātus ar Raivi Dzintaru priekšgalā. Acīmredzot, tikšanās nav bijusi veltīga," raksta Telegraf.

Kā portālam Diena.lv pauda LTV pašreklāmas redaktors Jānis Kalve, televīzija bija vienojusies par fotoizstādes izvietošanu LTV telpās ar kādu no darbiniekiem, kurš vēlējies izstādē atspoguļot savā ceļojumā iemūžinātos mirkļus. "Ar autoru piektdien panākta vienošanās, ka izstāde tiks pārveidota vizuāli citā formā," norādīja J. Kalve. 

Šāds lēmums izdarīts neatkarīgi no mediju reakcijas, skaidro LTV pārstāvis, jo pret šādu fotogrāfiju izvietojumu iebildis LTV ģenerāldirektors E. Kots. "Padomājiet, kas varētu celt iebildumus, ja direktors nāk un ierauga savā iestādē kaut ko tādu uz sienas? Es domāju, ka tā ir visloģiskākā reakcija," skaidroja J. Kalve.

Viens no Nacionālās apvienības Visu Latvijai!-Tēvzemei un Brīvībai/LNNK valdes locekļiem Imants Parādnieks, komentējot Telegraf publikāciju, portālam Diena.lv atzina, ka neko absurdāku pēdējā laikā nav dzirdējis. 

"Ir visādi brīnumi dzirdēti, bet šis laikam ir sasniedzis topa pirmo virsotni. Es domāju, ka dažiem no Telegraf žurnālistiem vajag iet pie psihoterapeita pakonsultēties, lai viņiem dzīve rožaināka liktos," sacīja I. Parādnieks.

Top komentāri

Juple
J
Kots ir smirdigs dzivnieks.....nu ir sacies runcu laiks....
Vispārzināma
V
šī senlatviešu krusta nozīme - ugunskrusts ! Šo cilvēku kompleksi ir ...diagnoze !
rq
r
jUDE kots muss zum kotzen geen, besser nie raus kommen.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas