Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Kozlovskis: Algas policijā sasniegušas kritisko robežu

Jaunais iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (Zatlera Reformu partija) uzskata, ka viens no būtiskākajiem uzdevumiem šobrīd ir saglabāt Iekšlietu ministrijas budžetu iepriekšējā apjomā, pretējā gadījumā tas var novest pie situācijas, ka tiktu apdraudēta valsts drošību.

"Es centīšos aizstāvēt iekšlietu sistēmas budžetu, pamatojot to, ka tas nav samazināms," piektdienas rītā intervijā Latvijas Radio teica R.Kozlovskis.

Pēc viņa teiktā, jāsaprot, ka, ja sāksies atkal masveida aiziešanas, "mēs jau sākam spēlēties ar nacionālo drošību".

"Algas policijā ir sasniegušas kritisku robežu un pie nepārdomātiem paziņojumiem – par vairāku tūkstošu atlaišanu vai pensijas likuma izmaiņām, cilvēki jau tā neuzticas sistēmai un sākās ne jau masveida, bet liels pieaugums cilvēkiem, kas atvaļinās no dienesta," teica ministrs. Pēc viņa teiktā, pašlaik policijā ir iespējas piemaksāt pie algas par labiem darba rādītājiem, kas esot apturējis cilvēku aizplūšanu.

"Iekšlietu sistēma ir cietusi lielus samazinājumus. Sākot no 2007.gada līdz 2011.gadam, samazinājums ir bijis vairāk kā 100 miljoni latu, šajā procesā no darba atbrīvoti pieci tūkstoši darbinieku, savukārt funkcijas nav mazinājušās," secinājis R.Kozlovskis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šorīt pārbaudīs trauksmes sirēnas

Pirmdien no plkst.10 līdz plkst.10.08 visā valstī uz trīs minūtēm tiks iedarbinātas trauksmes sirēnas, lai pārbaudītu valsts agrīnās brīdināšanas sistēmas ieslēgšanas kārtību un tās darbību, kā arī,...

Pirmdien vietām gaidāms pērkona negaiss

Pirmdienas rītā Latvijā ir saulains laiks, vietām sauli brīžiem aizsedz mākoņi, liecina meteoroloģiskā informācija. Pirmdien daudzviet Latvijā uzlīs, vietām gaidāms pērkona negaiss, prognozē sinopti...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas