Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Latvijas Institūta direktores postenim izvirza Straujumas preses sekretāri Rozenbergu

Ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (Vienotība) Latvijas Institūta (LI) direktores amatam izvirzījis premjeres Laimdotas Straujumas (Vienotība) preses sekretāri Aivu Rozenbergu, portālu Diena.lv informēja Ārlietu minsitrijā.Rinkēvičs Rozenbergas kandidatūru apstiprināšanai amatā nolēmis virzīt pēc iepazīšanās ar LI direktora amata pretendenta vērtēšanas komisijas rakstisku ieteikumu un konsultācijām ar līdzšinējiem LI direktoriem, kā arī pēc tikšanās ar komisijas izraudzīto kandidātu.

Komisija Rozenbergu izraudzījās no sešiem kandidātiem.Plānots, ka Ministru kabinets jautājumu par Rozenbergas apstiprināšanu amatā skatīs kādā no tuvākajām sēdēm. Jaunajam LI direktoram pienākumi jāsāk pildīt 1.martā.Aiva Rozenberga no 1998. līdz 2007.gadam strādāja par Valsts prezidentes Vairas Vīķes-Freibergas preses sekretāri un Komunikācijas dienesta vadītāju. No 2008.gada strādāja pie Rīgas kā Eiropas kultūras galvaspilsētas projekta, bija Nodibinājuma_ Rīga 2014 _programmu vadītāja. 2007.-2008.gadā Rozenberga bija Vispārējo Latviešu dziesmu un deju svētku preses sekretāre un Latvijas 90.gadadienas svinību darba grupas konsultante. Rozenberga 2007.gadā beigusi Die Zeit fonda Pasaules Jauno līderu Buceriusa skolu. Rozenbergai ir humanitāro zinātņu maģistra grāds, kas iegūts Latvijas Universitātē. Ir strādājusi par žurnālisti Latvijas Radio, par radio speciālkorespondenti Igaunijā. Šobrīd pilda Laimdotas Straujumas preses sekretāres pienākumus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nākamajā nedēļā iespējamas salnas

Nedēļas nogalē naktis kļūs vēsākas, gaisam nākamās nedēļas tumšajā laikā atdziestot līdz pat nullei grādu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas