Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Live Rīga reklāmas kampaņas par teju 20 000 latu izstrādās !Mooz

Rīgas zīmola Live Rīga šī gada rudens, ziemas, kā arī 2012.gada pavasara un vasaras reklāmas kampaņas par 19 900 latiem izstrādās reklāmas aģentūra SIA !Mooz, portālu Diena.lv informēja Rīgas Tūrisma Attīstības Biroja (RTAB) pārstāve Guna Caune.

Kopējā līguma summa ir 19 900 lati bez pievienotās vērtības nodokļa. Kopumā tika iesniegti trīs piedāvājumi.

Live Rīga reklāmas kampaņas notiks astoņās valstīs - Vācijā, Krievijā, Norvēģijā, Zviedrijā, Somijā, Igaunijā, Lietuvā un Gruzijā. Galvenā mērķa grupa būs ekonomiski aktīvie iedzīvotāji vecumā no 25 līdz 55 gadiem. Reklāmas kampaņu norise paredzēta šogad oktobrī un novembrī, bet 2012. gadā - aprīlī un maijā.

RTAB, kas ir projekta virzītāji, ir gandarīti par izvēlēto partneri. "!Mooz jau ir strādājusi pie vairākām Rīgas un Latvijas tūrisma piedāvājuma popularizēšanas kampaņām. Mūsu uzdevums ir turpināt kopīgi veidot atmiņā paliekošas Live Rīga kampaņas, lai sekmētu tūristu pieplūdumu ilgtermiņā. Šo kampaņu uzmanības fokusā būs daudzveidīgās atpūtas un izklaides iespējas Rīgā," atzina RTAB valdes locekle Vita Jermoloviča.

Pretendenta uzdevums bija izstrādāt reklāmas kampaņas ideju un vizuālo risinājumu, kas atspoguļotu daudzveidīgās atpūtas un izklaides iespējas Rīgā un būtu pielāgojams gan rudens/ziemas, gan pavasara/vasaras kampaņām. Pretendentiem bija jāņem vērā, ka galvenie komunikācijas kanāli mērķa tirgos būs preses izdevumi, žurnāli, vide un internets. Kampaņas vēstījumam jābūt piemērojamam visām mērķa valstīm.

Reklāmas aģentūras !Mooz radošais direktors Ēriks Stendzenieks ir gandarīts par iespēju reklamēt Rīgu. "Live Rīga ir spēcīgs, integrēts zīmols, būtībā - Rīgas kvalitātes zīme, tādēļ pie kampaņas strādāt bija salīdzinoši viegli. Kopš uzņēmuma pirmsākumiem lielu uzmanību veltām darbinieku izglītošanai un zināšanu papildināšanai ārvalstīs un pastāvīgi sekojam notikumiem pasaules reklāmā. Iespējams, tādēļ mums ir laba izpratne par ārvalstniekus uzrunājošu komunikāciju," piebilda Ē.Stendzenieks.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas