Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

NEPLP noslēgusi līgumu par 2000 latu ar Domburu

Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) noslēgusi līgumu par 2000 latu ar žurnālistu Jāni Domburu, kuram jāsagatavo atzinums par nozares attīstības stratēģijas projektu.

NEPLP vadītājs Ainārs Dimants aģentūrai BNS teica, ka līgums ar Domburu noslēgts līdz marta beigām. Domburam būs jāsagatavo atzinums par Elektronisko plašsaziņas līdzekļu nozares attīstības nacionālo stratēģiju 2012.–2017.gadam, kuras projektu izstrādājis jau iepriekšējais NEPLP sastāvs.

Uz jautājumu, kādēļ izvēlēts tieši Domburs, padomes vadītājs atbildēja, ka viņš ir viens no nozares profesionāļiem un pašlaik ir "salīdzinoši brīvs". "Mēs viņu nenodarbinām kā žurnālistu. Viņš ir mediju eksperts," sacīja Dimants.

Līgums noslēgts par 2000 latu, un Domburam atzinums jāsagatavo uz divdesmit lapām.

Savukārt Domburs aģentūrai BNS pastāstīja, ka līgums ar viņu noslēgts kā NEPLP padomniekam līdz mēneša beigām. Savas idejas, kas būtu jāmaina stratēģijā, viņš gan neatklāja, norādot, ka atzinumu nodos padomei, kura to izvērtēs un publiski komentēs.

"Es saturu nekomentēšu," uzsvēra Domburs.

Līgums paredzēja arī rīkot publisku diskusiju par divu Latvijas lielāko bezmaksas komerciālo televīziju – LNT un TV3 – iespējamo apvienošanos, kas notika 28.februārī. Citi publiski pasākumi vairs nav paredzēti, piebilda Domburs.

Viņš arī norādīja, ka pašlaik ir "brīvs cilvēks" bez amatiem un pastāvīga darba viņam nav.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums, kā dēļ izsludināts dzeltenais brīdinājums, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas