Laika ziņas
Šodien
Smidzina
Rīgā +22 °C
Smidzina
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

Pasākuma dēļ arī sestdien tiks slēgta satiksme Maskavas un Krasta ielas posmos

Pasākuma "Lauki ienāk pilsētā" laikā Rīgā šodien slēgta Krasta iela un Maskavas iela posmā no 13.janvāra ielas līdz Turgeņeva ielai. 

Rīgas domes Satiksmes departaments norāda, ka Krasta iela ir visnoslogotākā iela Rīgā, kuru izmanto tūkstošiem autovadītāju, tāpēc šoferi, kas plāno izmantot Krasta ielu, tiek aicināti laikus izvēlēties alternatīvas iespējas, kā šo ielas posmu apbraukt. 

Krasta ielas posmā satiksme tiks slēgta visa veida transportlīdzekļiem, savukārt Maskavas ielas posmā no 13.janvāra ielas līdz Turgeņeva ielai kursēs sabiedriskais transports un piegādes transportlīdzekļi tirdzniecības vietām. 

Autovadītājiem jāņem vērā, ka šajā laika posmā būs aizliegts apstāties un stāvēt Puškina ielas kreisajā pusē 30 metrus pirms krustojuma ar Maskavas ielu un Turgeņeva ielas kreisajā pusē posmā un virzienā no Maskavas ielas līdz Krasta ielai. 

Satiksmes departaments aicina rīdziniekus un Rīgas viesus būt saprotošiem un ievērot noteiktās satiksmes organizācijas izmaiņas. 

Pasākumu "Lauki ienāk pilsētā" organizē Latvijas Lauksaimniecības attīstības fonds. Plašāka informācija par pasākumu pieejama mājaslapā "www.laukiienakpilseta.lv". 

Šodien no plkst.10 līdz 20 Krasta ielā no Dzelzceļa tilta līdz Spīķeru kvartālam Lauksaimnieku organizāciju sadarbības padome (LOSP) aicina visus interesentus uz pasākumu "Lauki ienāk pilsētā", lai izjustu lauku un lauksaimniecības klātbūtni pilsētas vidē - Latvijas galvaspilsētā Rīgā. 

Galvenā aktivitāte tiks vērsta uz pasākuma lopkopības stenda darbību, kur jebkurš varēs iepazīties, redzēt, sasmaržot, sajust, sataustīt lopkopības nozares specifiku un atšķirību uz pārējo lauksaimniecības nozaru fona. 

Lopkopības stendā no dažādām Latvijas vietām ieradīsies tādi lauksaimniecības dzīvnieki un mājputni kā govis, gaļas liellopi, zirgi, sivēni, kazas, aitas, truši, pīles, zosis un vistas. Bērni un jaunieši varēs piedalīties spēlēs un pārbaudīt savas zināšanas par lauksaimniecības lomu un pielietojumu ikdienā, jo liela daļa bieži pat nenojauš, ka produkta izcelsme ir lauki, nevis veikala plaukts. Kad zināšanas par lauksaimniecības lomu ikdienas dzīvē būs pārbaudītas, būs iespēja arī piedalīties lauksaimniecības produktu degustācijās - izgaršot Latvijas lauku labumus.a

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas