Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Pētersone: Saeimā notiek dienesta izmeklēšana par iespējamiem pārkāpumiem

Saeimā notiek dienesta izmeklēšana par iespējamiem pārkāpumiem, par kuru saturu gan informācija ir konfidenciāla, aģentūrai LETA pastāstīja parlamenta administrācijas ģenerālsekretāre Karina Pētersone.

Tā viņa komentēja Saeimas priekšsēdētājas Ināras Mūrnieces (NA) drošības iestādēm izteikto lūgumu izvērtēt nelietderīgus tēriņus Saeimā.

Pētersone norādīja, ka precīzi nezina, par kādām tieši lietām ir runa, taču pieļāva, ka tas skar gadījumus, kas notikuši pirms viņa sāka darbu parlamentā.

Latvijas Televīzijas raidījumā Rīta Panorāma, runājot par Saeimas administrācijas ģenerālsekretāres lēmumu pamest amatu, Mūrniece teica, ka tās ir Saeimas darbinieku tiesības, un šis iesniegums ir jāpieņem.

Taču viņa piebilda, ka ir atklājušies jautājumi saistībā ar Saeimas darbinieku naudas līdzekļu tērēšanu un lietderību, kā arī dažu darbinieku attieksmi pret drošības prasībām. Šo informāciju izvērtēšanai viņa nodevusi Satversmes aizsardzības birojam, Drošības policijai un prokuratūrai.

Aizbildinoties ar ierobežotas pieejamības informāciju, politiķe atteicās sniegt jelkādu papildus informāciju par nelietderīgajiem tēriņiem un drošības prasību ievērošanu, kā arī komentēt to, vai Pētersones aiziešana no amata ir ar to saistīta.

Kā ziņots, Pētersone amatu plāno atstāt no 1.marta.

Top komentāri

TF
T
Kops tika atjaunota Latvijas valsts neatkariba, no pirmas dienas Latvijas valsti un latviesu tautu aplaupa, izlaupa, pazemo Latvijas prezidenti, politki, ministri, Saeimas deputati, ieredni.....jo vini tacu neprot godigi stradat. Ja paskatas kadi kankari, blezi, divkosi, pielideji, egoisti ienem Latvija vadosus amatus, ir skaidris, ka neko labu latviesu tautai nav ko gaidit.
nu nu
n
pētersones iecelšana par genseku padomju labākajās tradīcijās pats par sevi ir pārkāpums un nelietderīga līdzekļu tērēšana, ko viņa var izmeklēt???
???
?
Interesanti gan, vai Pētersone aiziet vai spiesta "tīties", Viņas kultūrministrēšanas un politiskā darbība nav pat komiska. Uzvārds veicis savu pienesumu?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas