Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Policija atsavina 30 400 litrus nelegālās dīzeļdegvielas

Valsts policijas darbinieki pagājušajā nedēļā atsavināja 30 400 litrus nelegālas dīzeļdegvielas un notikuma vietā aizturēja piecus vīriešus, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas pārstāvis Aigars Bērziņš.11. janvārī Valsts policijas darbinieki Siguldas novadā aizturēja 27, 26, 40 un 58 gadus vecus vīriešus un vienu Polijas pilsoni, kuri nodarbojās ar naftas produktu nelikumīgu pārvadāšanu, uzglabāšanu un realizāciju.

A.Bērziņš pastāstīja, ka kopumā policijas darbinieki atsavināja aptuveni 30 400 litrus dīzeļdegvielas, kā arī  sūkni ar šļūteni, ko izmantoja degvielas pārliešanai no cisternas.Četrām no aizturētajām personām piemēroja drošības līdzeklis – apcietinājumu un vienai ar brīvības atņemšanu nesaistītu drošības līdzekli.Policija sākusi kriminālprocesu. Iespējamais sods šādos gadījumos ir brīvības atņemšana uz laiku līdz četriem gadiem vai ar arestu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu līdz simt minimālajām mēnešalgām, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pirmdien daudzviet ilgstoši līs

Jaunā nedēļa sāksies ar lietainu un salīdzinoši vēsu laiku, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas