Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Projektā Pillar Dreiliņu priedes nosvinēti spāru svētki

Atzīmējot ēkas augstākā būvniecības punkta sasniegšanu, daudzdzīvokļu ēku projektā Pillar Dreiliņu priedes Rīgā, Baltinavas ielā 17 nosvinēti spāru svētki.

Jaunais daudzdzīvokļu projekts sastāv no trim ēkām – vienas deviņstāvu un divām četrstāvu ēkām. Projektā kopumā būs pieejami 122 divu, trīs un četru istabu dzīvokļi ar pilnu iekšējo apdari platībā no 47 līdz 86 kvadrātmetriem.

Projektā plānotas investīcijas 14 miljonu eiro apmērā. Ēku plānots nodot ekspluatācijā 2024. gada vasarā.

"Spāru svētki būvniekiem vienmēr bijis nozīmīgs notikums un atskats uz jau paveikto. Esam gandarīti par būvnieku līdz šim ieguldīto darbu un kvalitāti. Jau pavisam drīz – nākamā gada vasarā – par to varēs pārliecināties ikviens interesents un potenciālais dzīvokļa saimnieks”, spāru svētkos atzīmēja Pillar Capital, AS Attīstības direktors Pēteris Guļāns.

Pillar jaunās daudzīvokļu ēkas būvē maksimāli energoefektīvas – gandrīz nulles enerģijas ēkas, kur daļu no koplietošanas vajadzībām nepieciešamo elektroenerģiju nodrošina saules paneļi. Savukārt par mikroklimatu telpās rūpēsies katrā dzīvoklī uzstādīta autonoma ventilācijas iekārta. Domājot par iedzīvotāju ērtībām un prasībām pēc mūsdienīgas vides, katrā dzīvoklī paredzēta noliktavas telpa, kā arī balkons vai terase. Attīstītājs arī pievērš īpašu uzmanību teritorijas labiekārtošanai un apzaļumošanai, veidojot pievilcīgu un patīkamu pilsētvidi. Vairāk par projektu lasiet šeit.

Dreiliņu priedes ir jau otrais Pillar attīstītais A+ klases energoefektivitātes daudzdzīvokļu ēku projekts Rīgā. Septembra beigās ekspluatācijā nodots Pillar projekts Mežciema mājas, kurā izbūvēti 79 dzīvokļi ar pilnu iekšējo apdari. Tajā apskatei atvērti trīs labiekārtoti un pilnībā aprīkoti demo dzīvokļi, kur ikviens var pārliecināties par Pillar darba kvalitāti un piedāvātajiem interjera risinājumiem. Drīzumā šiem projektiem sekos arī citi dažādās Rīgas apkaimēs: Dārzciemā, Čiekurkalnā un citviet.

Pillar grupas uzņēmumi nekustamā īpašuma nozarē darbojas jau kopš 2006.gada. Šo gadu laikā Pillar kļuvis par pilna cikla nekustamo īpašumu attīstītāju, uzkrājot ievērojamu pieredzi un kompetenci visu veidu un mēroga attīstības un būvniecības projektos. Pillar darbības mērķis ir veidot augstvērtīgu un drošu vidi, kur ikvienam ir gandarījums dzīvot, strādāt un atpūsties. Uzņēmuma prioritāte ir kvalitāte, tostarp iedziļināšanās visās detaļās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas