Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Rīgas Satiksmes departamenta direktors Strods iecelts par Rīgas ūdens valdes locekli

Pašvaldības SIA Rīgas ūdens dalībnieku sapulcē pirmdien pieņemts lēmums par Rīgas domes Satiksmes departamenta ilggadējā direktora Edgara Stroda iecelšanu par valdes locekli.

Līdz ar to uzņēmuma valde paplašināta un tajā strādā pieci cilvēki. Valdes priekšsēdētāja ir Dagnija Kalniņa, valdes locekļu amatā iecelti Oskars Guļāns, Normunds Zvaunis un Anatolijs Abramovs.

Kā iepriekš aģentūrai LETA skaidroja Rīgas ūdens pārstāvis Arturs Mucenieks, šādu izvēli Rīgas ūdens izdarījis tāpēc, ka tuvāko gadu laikā ir plānots izbūvēt 40 kilometrus ūdensvada un 50 kilometrus kanalizācijas vadu, kas skars ielas Bolderājā, Mārupē un Katlakalnā, "tāpēc Strods kā izcils speciālists ar daudzu gadu pieredzi mums ir ļoti nepieciešams".

Strods dzimis 1960.gada 12.maijā, absolvējis Rīgas Politehnisko institūtu kā inženieris-celtnieks autoceļu specialitātē. Kopš 2000.gada strādāja kā Satiksmes departamenta direktora vietnieks, pirms tam darbojies SIA Auto Skan, SIA M2, SIA MWD un Kuldīgas 12.ceļu remonta un būvniecības pārvaldē, liecina aģentūras LETA arhīva informācija.

Par Satiksmes departamenta direktoru Strods kļuva 2008.gada jūnijā, kad pensijā devās departamenta ilggadējais vadītājs Ivars Zarumba, kurš šajā amatā bija kopš departamenta dibināšanas 1997.gadā.

Līdz brīdim, kad departamentam tiks atrasts jauns vadītājs, direktora pienākumus pildīs Stroda vietniece, departamenta Juridiskās nodaļas vadītāja Agita Stapkēviča, aģentūra LETA uzzināja Rīgas domē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas