Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 29. jūnijs
Paulis, Pauls, Pāvils, Pēteris

Sniega segas biezums jau pārsniedz 20 cm

Sniega segas biezums Ziemeļaustrumvidzemē jau pārsniedz 20 centimetrus, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra apkopotā informācija.

Alūksnes novērojumu stacijā sniega sega 20 cm atzīmi sasniedza jau ceturtdienas vakarā, taču visu nakti turpināja snigt, tādēļ var prognozēt, ka sniega sega ir vēl krietni biezāka.

Nokrišņu zona šodien turpinās virzīties pāri Latvijas Ziemeļaustrumu rajoniem.

Kā ziņots, šorīt braukšanas apstākļus uz valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem visā Latvijā apgrūtina sniegs un apledojuma veidošanās.

Šodien daudzviet gaidāms slapjš sniegs, lietus, Ziemeļaustrumu rajonos stipri snigs. Redzamība nokrišņu laikā būs pasliktināta. Gaisa temperatūra šodien būs no plus 1 līdz mīnus 4 grādiem, Latgalē - no plus 3 līdz plus 7 grādiem.

Brīvdienās plašās nokrišņu zonas Latvijas teritoriju pametīs, vien atsevišķos rajonos gaidāms neliels sniegs un slapjš sniegs, bet gaisa temperatūra pazemināsies - jau naktī uz sestdienu tā gaidāma robežās no plus 3 grādiem jūras piekrastē līdz mīnus 8 grādiem Vidzemes ziemeļos, un dienā paaugstināsies vien par diviem līdz trīs grādiem. Naktī uz svētdienu Vidzemes ziemeļos termometra stabiņš var noslīdēt pat līdz mīnus 10, mīnus 14 grādiem, arī dienā teritorijas lielākajā daļā pieturēsies sals.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas