Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Strīdas par brīvo līdzekļu sadali

Veidojot nākamā gada valsts budžetu, ministriju prioritārajiem pasākumiem papildu bāzes finansējumam pieejamie līdzekļi ir ap 100 miljoniem eiro, un par to sadali dažādu jomu vajadzībām valdību veidojošo partiju sadarbības padomē turpinās grūtas diskusijas. Ministrijas saviem prioritārajiem pasākumiem prasījušas kopumā 953,5 miljonus eiro, atzinusi Finanšu ministrija. Lēmumi par līdzekļu konkrētu sadali vēl nav pieņemti vai arī netiek paziņoti publiski. Pašlaik gan ir skaidrs, ka solītais atalgojuma pieaugums par 20% veselības aprūpes nozarē strādājošajiem, ko pērn lielā vienprātībā ar grozījumiem Veselības aprūpes finansēšanas likumā atbalstīja 13. Saeimas deputāti, īstenots netiks, jo tam vajadzīgi 120,2 miljoni eiro, kas ir vairāk par šā gada valsts budžeta iespējām, atzinusi veselības ministre Ilze Viņķele (A/P).

Top komentāri

Jansons
J
Kādi brīvie līdzekļi? Valsts dzīvo ar ārējo parādu, tā apsaimniekošanai tērē miljonus. Tādus kalakungus esam savēlējuši.
Ass
A
Nesen te ar lepnumu paziņoja ka militāristiem celšot algas!Kas valdibai ir prioritāte?Ko un no ka varena Latvijas armija aizsargās?Labi ka vel lidostu neslēdz,medicīnas darbiniekiem vel ir iespēja izvērtēt savas prioritātes!
Sesibo
S
Latvieši savēlēja nekur nederīgus pāķus saeimā un valdību izveidoja no salašņām, bet tās priekšgalā nolika vislielāko muļķi premjeru kastā, kurš savā šķidrajā prātā nepārtraukti kaut ko muld par 583 darbiem kā galīgs idiots, bet tā jau arī ir, jo ir idiots pat no skata, jo latvieši nemaz citus nevar dot varas krēsliem. Latvieši visi ir idioti un tāpēc visur sēž idioti un murgo par miljardiem. Mēsli gatavie ir latvieši varas krēslos, bet tautai jau citu nav - pilnīgi nederīga banda, Latvijas nelaime.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas