Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Turpmākās dienas būtiska sniega segas palielināšanās vairs netiek prognozēta

Turpmākās dienas Latvijā sniega segas biezums būtiski nepalielināsies, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķi.

Šodien vietām vēl ir gaidāms neliels sniegs un arī turpmākās dienas šonedēļ atsevišķās vietās vēl snigs. Tomēr tik stiprs sniegs, kāds novērots aizvadītajā diennaktī, vairs nav gaidāms. Šī sniega sega Latvijā saglabāsies, jo līdz nedēļas beigām pieturēsies sals.

Prognozes gan liecina, ka nokrišņi varētu atgriezties uz nedēļas nogali, jau sākot ar piektdienu, 8.janvāri. Sestdien tie būs nelieli, tomēr svētdien jau gaidāmi lielākajā valsts daļā, kad būs pierimis pa nedēļas vidu valdošais bargais sals un gaisa temperatūra dienas laikā pakāpsies virs 0 grādu atzīmes.

Jau ziņots, ka vakar dienas pirmajā pusē sākoties stiprai sniegšanai, līdz šim rītam Rīgā ir izveidojusies 22 centimetrus bieza sniega sega. Arī Liepājā sniega kārta ir pieaugusi līdz 20 centimetriem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas