Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

Vīrietis alkohola reibumā izkrīt pa otrā stāva logu

Vakar Rīgā pa otrā stāva logu izkritis 39 gadus vecs vīrietis, aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā (NMPD). 

Dienesta pārstāve Inga Vītola sacīja, ka vīrietis bijis alkohola reibumā un zaudējis līdzsvaru. Viņš guvis smagu politraumu, tai skaitā arī galvas traumu, mugurkaula bojājumus un iegurņa kaula lūzumu. 

Vakar reģistrēti arī vairāki ķermeņa atdzišanas gadījumi. Piemēram, Zemgalē garāmbraucēji pamanījuši uz ielas gulošu 40 gadus vecu vīrieti un izsaukuši mediķus. Vīrietim konstatēta vidēji smaga ķermeņa atdzišana. 

Vidzemē guļam nekurinātās telpās atrasta 58 gadus veca sieviete. Mediķi cietušajai konstatējuši gan ķermeņa atdzišanu, gan galvas traumu. 

Savukārt Rīgā 28 gadus vecs vīrietis atrasts guļam peļķē. Viņš bijis alkohola reibumā un nogādāts slimnīcā ar ķermeņa atdzišanu. Citviet galvaspilsētā tādas pat veselības problēmas konstatētas 20 gadus vecai sievietei. Viņa atrasta guļam pagalmā. Jauniete bijusi alkohola reibumā un guvusi arī galvas traumu. 

Palīdzība sniegta arī 32 gadus vecam slēpotājam, kurš Žagarkalnā lauzis roku. Tāpat arī trīs cilvēkiem, kuri savainojušies, krītot uz slidenām ielām. 

Kopumā NMPD vakar devies 1275 izsaukumos, no kuriem 221 bijis saistīts ar dažādām traumām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas