Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Visi dziesmu svētku laikā hospitalizētie bērni atlaisti mājās

Jau vēstīts, ka sestdienas vakarā, kad Mežaparka estrādē notika XI Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku noslēguma koncerta ģenerālmēģinājums, daudziem bērniem kļuva slikti un viņi paģība. Mediķi slimnīcā nogādāja 17 bērnus, kuri līdz svētdienas vakaram no slimnīcas jau izrakstīti.
XI Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku noslēguma koncerta laikā slimnīcā nogādāti trīs svētku dalībnieki, kuri jau palaisti mājās, Latvijas Televīzijas Rīta Panorāmā pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša.

Noslēguma koncerts mediķiem bijis daudz mierīgāks nekā ģenerālmēģinājums, kurā noģība daudzi bērni. Tomēr koncerta beigās mediķiem un likumsargiem nācies palīdzēt vairākiem nosalušiem svētku dalībniekiem - pēc koncerta bērniem dota silta tēja, kā arī dota iespēja sasildīties teltī vai automašīnā.

Uz jautājumu, vai var precīzāk pateikt, kāpēc daudzi bērni noģība svētku noslēguma koncerta ģenerālmēģinājuma laikā, Bukša pauda, ka tas varētu būt dažādu faktoru kopums - liela slodze, skolās piedāvātā ēdiena neēšana, nepietiekams miegs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas