Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

ZZS Ētikas komisija nākamnedēļ vērtēs Caunes rīcību

Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) Ētikas komisija nākamnedēļ vērtēs Jelgavas novada priekšsēdētāja Ziedoņa Caunes (ZZS) rīcību, informēja Vides un reģionālās attīstības ministra Raimonda Vējoņa (ZZS) preses sekretāre Maija Pētermane.

Portāls zz.lv iepriekš vēstīja, ka Z.Caune un padotie pēc piemiņas brīža Svētbirzē darba laikā iedzēruši Zaķu pļavā. "Šodien, kad visā Latvijā piemin komunistiskā terora upurus, Jelgavas novada pašvaldība darba laikā sarīkoja policistu un sociālo darbinieku pārrunu semināru, kas noslēdzās ar skaļu popmūziku un alkohola pudeļu cilāšanu Zaķu pļavā Vilces pagastā," raksta portāls.

Jelgavas novada priekšsēdētājs Z.Caune noraida, ka būtu otrdien Vilces pagasta Zaķu pļavā lietojis alkoholu. Lai pierādītu izskanējušo ziņu nepatiesumu, priekšsēdētājs gatavs uzrādīt analīžu rezultātus, kas apliecina, ka otrdienas pievakarē viņš to nav darījis.

Par to informēja Jelgavas novada pārstāve Dace Kaņepone. Tāpat viņa uzsvēra, ka Z.Caune Zaķu pļavā atradies vien īsu brīdi, lai izvērtētu pasākuma norisi un aprunātos ar klātesošajiem.

"Ņemot vērā, ka Caune ieradās izvērtēt pasākuma norisi, lai vienkārši aprunātos ar klātesošajiem, nevienā brīdī netika cilāta pudele. Tieši otrādi – jau uz vietas esot, Caune norādīja kolēģiem plānotās darba kārtības pārkāpumus, sekojot līdzi faktam, ka viņi neformālo pasākuma daļu sākuši pusstundu ātrāk par darba dienas beigām," norādīja D.Kaņepone.

"Šis gadījums ir līdzīgs Caunes nelikumīgajām medībām, tas nav ētiski un cilvēkiem saprotami, bet nav likumisku iespēju Jelgavas novada priekšsēdētāju atbrīvot," skaidro M. Pētermane.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas