Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Trešdiena, 26. jūnijs
Inguna, Inguns, Ausma, Ausmis, Ingūna

Berluskoni no avīzes par jautājumiem prasa miljonu

Itālijas premjerministrs Silvio Berluskoni iesniedzis tiesā prasību pret avīzi La Repubblica, kurā prasa viņam samaksāt miljonu eiro par publikāciju ar jautājumiem, kas skar viņa privāto dzīvi. Uz šiem jautājumiem S.Berluskoni atteicies atbildēt, vēsta pats itāļu izdevums.S.Berluskoni uz desmit žurnālistu jautājumiem atteicies atbildēt tāpēc, ka jautājumi ir «retoriski un apmelojoši».

Viņaprāt, tajos ietvertie fakti tiekot pasniegti kā neapgāžama patiesība, tā lasītājos veidojot greizu iespaidu.Bez jautājumiem par premjera privāto dzīvi S.Berluskoni sašutis arī par avīzes 6.augusta publikāciju, kurā rakstīts par Itālijas varas struktūru saikni ar «krievu mafiju»._La Repubblica_ atzīmē, ka šis nav pirmais gadījums, kad politiķis prasa kompensāciju par vēršanos pie viņa ar jautājumiem.Kā ziņo _Reuters_, S.Berluskoni advokāti par apmelošanu iecerējuši rosināt vēl vairākas tiesvedības, vēršoties gan pret Itālijas izdevumiem, gan arī pret ārzemju avīzēm un žurnāliem.S.Berluskoni likstas ar medijiem sākās šogad pavasarī, kad mediji viņu vainoja mīlas sakaros ar nepilngadīgo modeli Noemi Letīciju. Pēc tam S.Berluskoni sieva Veronika Lario iesniedza šķiršanos, bet drīz viena no S.Berluskoni villas ballīšu dalībniecēm medijos publicēja atmaskojošu atzīšanos, cita starpā premjeru vainojot sutenerismā.S.Berluskoni ne reizi vien savus konkurentus mediju biznesā vainojis, ka tie par viņa seksuālajiem «meklējumiem» publicē pasūtījuma rakstus. Jaunā lieta nebūs pirmā arī laikraksta_ La Repubblica_ attiecībās ar S.Berluskoni.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

SKT izdod Šoigu un Gerasimova aresta orderus

Starptautiskā Krimināltiesa (SKT) izdevusi Krievijas ģenerālštāba priekšnieka Valērija Gerasimova un bijušā aizsardzības ministra Sergeja Šoigu aresta orderus, otrdien pavēstīja SKT.

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits