Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Trešdiena, 26. jūnijs
Inguna, Inguns, Ausma, Ausmis, Ingūna

Berluskoni skandālā iesaistītā naktskluba dejotāja kļuvusi par meitiņas māti

Naktskluba dejotāja, kas iesaistīta skandālā par bijušā Itālijas premjerministra Silvio Berluskoni attiecībām ar prostitūtām, tostarp arī nepilngadīgām, pasaulē laidusi meitiņu, kuras tēvs ir naktskluba, kurā viņa dejoja, īpašnieks.

19 gadu vecā Marokā dzimusī Karima al Mahruga, kas plašāk pazīstama ar skatuves vārdu Rūbija Rubakuori (no itāliešu valodas Rūbija Siržu lauzēja), klīnikā Dženovā dzemdēja meitu Sofiju. Intervijā televīzijas kanālam Sky Italia viņa pauda cerību, ka viņas meitai būs "mierīga dzīve kopā ar ģimeni un daudz mīlestības".

Meitenītes tēvs ir 42 gadus vecais Luka Riso, kuram pieder divi naktsklubi Dženovā. Itālijas mediji vēsta, ka bērns un māte jūtas labi un ģimenes "laimi ir neiespējami aprakstīt".

Rūbija nonāca skandāla epicentrā, kurā Berluskoni tika apsūdzēts nepilngadīgas prostitūtas pakalpojumu izmantošanā un ļaunprātīga dienesta stāvokļa izmantošanā, lai atbrīvotu viņu pēc tam, kad policija tolaik 17 gadu veco Rūbiju bija aizturējusi.

Rūbija medijiem pastāstījusi, ka ir apmeklējusi ballītes Berluskoni rezidencē trīs reizes, bet tās visas esot bijušas "parastas vakariņas" ar bagātīgi klātiem galdiem, smiekliem un jokiem.

Viņa noliedz, ka Berluskoni viņai samaksājis par seksuālu pakalpojumu sniegšanu, tomēr atzinusi, ka Itālijas premjers iedevis viņai 7000 eiro (4919 latu), jo viņai esot bijušas finansiālas grūtības.

Tiesa tā dēvētajā Rūbijgeitā vēl turpinās. Kāds policists šomēnes liecināja, ka Rūbija bijusi prostitūta. Savukārt Berluskoni paskaidro, ka meiteni no policijas palīdzējis atbrīvot, jo domājis, ka viņa ir toreizējā Ēģiptes prezidenta Hosnī Mubaraka krustmeita.

Nemitīgo skandālu un tiesas prāvu pavadītais Berluskoni novembrī bija spiests atkāpties no Itālijas valdības vadītāja amata.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

SKT izdod Šoigu un Gerasimova aresta orderus

Starptautiskā Krimināltiesa (SKT) izdevusi Krievijas ģenerālštāba priekšnieka Valērija Gerasimova un bijušā aizsardzības ministra Sergeja Šoigu aresta orderus, otrdien pavēstīja SKT.

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits