Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Britu mediji: Londonā atrastas Arņa Zaļkalna mirstīgās atliekas

41 gadu vecais latviešu celtnieks Arnis Zaļkalns, kuru britu mediji nodēvējuši par meklētāko cilvēku Lielbritānijā, sestdien atrasts miris parkā Londonas rietumos, vēta _Daily Mail un The Telegraph._

Pagaidām oficiāli vēl neatpazītās mirstīgās atliekas atrastas netālu no dzīvesvietas, kuru Zaļkalns īrēja kopā ar draudzeni, un nepilnus trīs kilometrus no vietas, kur otrdien tika atrasts 14 gadu vecās pusaudzes Alises Grosas līķis. Pusaudzes nāves cēloni sākotnējā ekspertīzē nav izdevies noteikt.

Grosa pie Brentas upes pazuda bez pēdām 28.augustā, bet novērošanas kameru ieraksti liecināja, ka latvietis šo pašu maršrutu veicis vien 15 minūtes vēlāk. Par Zaļkalna atrašanās vietu nekādu ziņu nebija kopš 3.septembra.

Dažas dienas pēc Grosas pazušanas strādnieki kādā patiltē atrada meitenes mugursomu, kurā atradās Alises apavi un apakšveļa. Grosas meklēšanas operācija bija lielākā, kādu Londona pieredzējusi kopš 2005.gada 7.jūlija terora aktiem Londonas sabiedriskajā transportā.

Tieši Zaļkalns ir galvenais aizdomās turētais šajā lietā, vēstīja britu mediji, lai gan Skotlenjarda pārstāvji aģentūrai LETA iepriekš pauda, ka policija vēlas Zaļkalnu nopratināt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits