Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Trešdiena, 26. jūnijs
Inguna, Inguns, Ausma, Ausmis, Ingūna

Protestētājs Milānā iesit Berluskoni pa seju

Kāds protestētājs svētdienas vakarā Milānā iesitis pa seju Itālijas premjerministram Silvio Berluskoni, kuram uzbrukumā izsisti divi zobi, salauzts deguns un pārsista lūpa.

Berluskoni no sitiena pakritis zemē. Itālijas televīzijas demonstrētajos kadros redzams, kā apmulsušais Berluskoni ar savu palīgu atbalstu ar asiņainu seju pieceļas un iekāpj savā automašīnā.

Berluskoni pēc uzbrukuma mēģināja saviem atbalstītājiem demonstrēt, ka ar viņu viss kārtībā. Premjers izkāpa no automašīnas un mēģināja uz tās uzrāpties, bet pēc tam atgriezās mašīnā un nogādāts Milānas slimnīcā.

Itālijas policija par uzbrukumu premjeram aizturējusi 42 gadus veco Masimo Tartagliju, kurš iepriekš nav nonācis policijas uzmanības lokā. Itālijas mediji ziņo, ka uzbrucējs iepriekš ārstējis garīgas problēmas.

Kā vēsta aculiecinieki, uzbrucējs sitienu izdarījis, turot rokā metāla vai marmora suvenīra statueti no tuvējās katedrāles.

Berluskoni Milānā svētdienas vakarā uzstājās ar garu uzrunu saviem atbalstītājiem. Pēc uzrunas viņš tikās ar atbalstītājiem laukumā Milānas centrā, kur arī notika uzbrukums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

SKT izdod Šoigu un Gerasimova aresta orderus

Starptautiskā Krimināltiesa (SKT) izdevusi Krievijas ģenerālštāba priekšnieka Valērija Gerasimova un bijušā aizsardzības ministra Sergeja Šoigu aresta orderus, otrdien pavēstīja SKT.

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits