Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +17 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 17. jūnijs
Artis, Artūrs

Sekundes desmitdaļa glābj vīrieti no nāves avārijā

Kādam vīrietim Orenburgā, Krievijā, neticamā kārtā izdevās paglābties no sadursmes ar pasažieru autobusu, kas pilnā gaitā ietriecās degvielas uzpildes stacijā. Šobrīd likumsargi uzsākuši laimīgā vīrieša meklējumus, vadoties pēc portālā YouTube ievietotā video.

Autobusā uzstādītā videoreģistratora uzņemtais materiāls kļuvis par galveno ceļu satiksmes negadījuma pierādījumu, vēta portāls Lifenews.ru. Tajā redzams, kā vienam no aculieciniekiem izdevās izglābties burtiski, izlecot no kravas automašīnas un autobusa priekšas vien sekundes desmitdaļas pirms sadursmes.

Avārija notika kādā Tereškovas ielas krustojumā, kravas automašīnai KamAZ nepalaižot pretim braucošo transporta līdzekli. Ļaudīm pārpildītā autobusa vadītājs centās izvairīties no sadursmes un rezultātā abi transportlīdzekļi iebrauca degvielas uzpildes stacijā, burtiski noslaukot ceļā stāvošos vieglos auto.

Viens no autovadītājiem atradās tieši autobusa ceļā, bet viņam pēdējā brīdī izdevās izvairīties no sadursmes un rezultātā autobuss apstājās vien pāris centimetru attālumā no vīrieša.

Likumsargi uzskata, ka avāriju izraisījis kravas auto vadītājs, kurš nedeva ceļu autobusam. Tomēr pagaidām vēl notiek lietas izmeklēšana, portālam Lifenews.ru pavēstīja kāds Orenburgas ceļu policijas pārstāvis. 

Negadījumā cietusi viena autobusa pasažiere - 60 gadus vecā Tatjana Ņenahova. Viņai uz vietas sniegta medicīniskā palīdzība un hospitalizācija nav bijusi nepieciešama.  

Vīrieti, kuram izdevās izglābties no sadursmes, policija meklē tādēļ, ka viņš tiek uzskatīts par svarīgu liecinieku šajā negadījumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits