Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Svētdiena, 30. jūnijs
Tālivaldis, Mareks

Telekanāls: Britu specvienības Lībijā iesaistītas Kadafi meklēšanas operācijās

Lielbritānijas specvienības SAS karavīri Lībijā ir iesaistīti līdzšinējā līdera Muamara Kadafi meklēšanas operācijās, trešdien vēstīja telekanāls ITV. Karavīri uzskata, ka Kadafi, kuram Alžīrija liegusi iebraukt valstī, joprojām atrodas Lībijā.

Daudzi SAS karavīri ir kuģos Lībijas piekrastē, cenšoties izsekot Kadafi un viņa atbalstītāju tīklu, informācijas avots Lībijā apliecināja telekanālam. Mazāka komanda darbojas Bengāzī apkaimē, Lībijas austrumos.

Lielbritānijas Aizsardzības ministrija atteicās izteikties par šo jautājumu, norādot, tā ir valdības politika - nekomentēt specvienību operācijas.

Alžīrija otrdien "humānu iemeslu dēļ" ļāva iebraukt valstī Kadafi sievai un trim bērniem, tomēr ieceļošana pašam Kadafi liegta.

Kadafi dēls Seifs al Islāms trešdien apliecināja, ka atrodas Tripolē un ka cīņas pret galvaspilsētu pagājušajā nedēļā sagrābušajiem nemierniekiem turpinās. Viņš arī sacīja, ka ar tēvu viss ir kārtībā, un ka viņš joprojām cīnās.

Vienlaikus cits Kadafi dēls Saads paudis gatavību padoties, bet nemiernieki paziņoja, ka ir notverts Kadafi ārlietu ministrs Abdelati al Obeidi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits