Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Trešdiena, 26. jūnijs
Inguna, Inguns, Ausma, Ausmis, Ingūna

Vācu aktrise apgalvo, ka viņas gaidāmā bērna tēvs ir Silvio Berluskoni

Bijušā Itālijas premjerministra Silvio Berluskoni mīļākā paziņojusi, ka gaida no politiķa dēlu. Sensacionālo paziņojumu sniegusi vācu aktrise Sabina Begana (īstajā uzvārdā Beganoviča), vēsta portāls Newsru.com, atsaucoties uz Itālijas laikrakstu Il Fatto Quotidiano.

Pārliecību par to, ka tieši S. Berluskoni ir gaidāmā bērna tēvs, 38 gadus vecā sieviete skaidro vienkārši: pēc S. Beganas vārdiem, viņa „nav atradusies gultā ar kādu citu, izņemot viņu”. Baumas par modeles un aktrises grūtniecību izplatījās augusta sākumā, kad viņa tika pamanītā kādā Itālijas piekrastes kūrortā, pie kam aktrises augums liecināja par grūtniecības pazīmēm.

Par spīti skandāliem, kuros iejaukts S. Berluskoni, S. Begana tāpat kā iepriekš esot palikusi bijušā Itālijas premjera uzticīga pielūdzēja. „Viņš ir maģisks un neatkārtojams, kā Supermens,” paziņojusi aktrise.

Vienlaikus viņa atsacījās izpaust, kāda bijusi politiķa reakcija, kad viņš uzzinājis par grūtniecību, bet uzsvēra, ka viņa un S. Berluskoni tāpat kā agrāk ir ļoti tuvi. Tāpat aktrise pastāstīja, ka politiķis cieš no dziļas depresijas un ka pie viņa stāvokļa ir vainīgas „visas šīs sievietes, nolādētās vellatas, kuras neliek viņu mierā".

Newsru.com gan norāda, ka intervijā kādam citam Itālijas izdevumam S.Begana paziņojusi, ka bērna no S. Berluskoni viņai tomēr nebūs, jo notikušas priekšlaicīgas dzemdības. Tāpat S. Berluskoni advokāts ir nosaucis aktrises apgalvojumus par izdomātiem. „Tiem nav nekā kopīga ar patiesību,” teikts advokāta Nikolo Gedini paziņojumā.

Jāpiebilst, ka 76 gadus vecajam S. Berluskoni jau ir divi bērni no viņa pirmās laulības, un trīs – no otrās laulības. Savukārt S. Begana bija viņa skandalozo ballīšu pastāvīga dalībniece, bet pašlaik ir pret S. Berlzuskoni ierosinātās krimināllietas figurante. Vēl vairāk, S. Beganu prese iedēvējusi par „Bišu karalieni”, jo tieši viņa it kā organizējusi meiteņu piegādi skandalozajām, S. Berluskoni rīkotajām bunga-bunga ballītēm.

Jāatgādina, ka bijušais Itālijas premjerministrs tiek turēts aizdomās par seksuāliem sakariem ar lielu skaitu gados jaunu prostitūtu, ieskaitot arī nepilngadīgas meitenes, piemēram, Karimu Mahrugu, kas plašāk zināma ar iesauku Rūbija. Tāpat pret S. Berluskoni ierosinātas vēl divas krimināllietas, kas attiecas uz nodokļu nemaksāšanu un likuma par valsts noslēpumiem pārkāpšanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

SKT izdod Šoigu un Gerasimova aresta orderus

Starptautiskā Krimināltiesa (SKT) izdevusi Krievijas ģenerālštāba priekšnieka Valērija Gerasimova un bijušā aizsardzības ministra Sergeja Šoigu aresta orderus, otrdien pavēstīja SKT.

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits